Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna

Zobraziť katalóg
Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna
5 2 hodnotení
Taška na notebook – spevnený nylon/napa koža, vonkajšie rozmery 44x14x33cm, vnútorné rozmery 38x27x4cm
Kód:  GR878b1 Produktové číslo:  35V09002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna Predaj skončil

Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 v čiernom farebnom vyhotovení je skvelým riešením pre uloženie vášho notebooku do bezpečia. Bola špičkovými dizajnérmi navrhnutá priamo na mieru náročným obchodníčkam, pre ktoré je reprezentatívna a vkusná batožina nevyhnutným doplnkom. Navyše je dokonale prispôsobená potrebám ženy.

 

Organizácia, funkčnosť, bezpečnosť

 

Pri výrobe tejto unikátnej batožiny bol kladený dôraz predovšetkým na väčšiu organizáciu, funkčnosť a bezpečnosť. V prednej časti je taška vybavená dvomi samostatnými vreckami na zips, z ktorých jedno obsahuje aj organizér. Vnútorný priestor tašky je potom tvorený vystuženou priehradkou na notebook, či tablet do veľkosti 16", vreckom na zips, dvoma menšími vrecúškami a – dámy, držte sa – vloženou kozmetickou taštičkou. Svoje extra miesto tu teda nájdu všetky vaše potrebné veci, ktoré teraz pohodlne a prakticky uložíte do jednej jedinej tašky!

 

Pohodlné nosenie

 

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 je vyrobená z kombinácie kvalitného nylonu a napa kože. Vďaka patentovanej štruktúre pripomínajúcej včelie plásty bolo dosiahnuté zníženie hmotnosti výrobku. Táto inovácia výrazne prispieva k pohodlnejšiemu a zdravšiemu noseniu. Taška je vybavená dvoma predĺženými uchami a gumovými nožičkami na spodnej strane, ktoré ju chránia pred oderom. Tašku možno navyše pomocou návlekových chlopní (tzv. Smart Sleeve) ľahko pripevniť k výsuvnému držadlu inej batožiny pre maximálnu úľavu od záťaže.

 

Parametre a špecifikácie:

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Materiál:
Nylon
Napa koža

Objem:
17 l

Hmotnosť:
0,9 kg

Vonkajšie rozmery:
44 x 14 x 33 cm

Vnútorné rozmery:
38 x 27 x 4 cm

Určené pre:
Ženy

 

 

 

 

 

 

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
14 cm Hotovo!
Šírka
44 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
14 cm Hotovo!
Šírka
44 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite PRO-DLX 4 Female Geschäfts Tote Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite PRO-DLX 4 Female Geschäfts Tote Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite PRO-DLX 4 Business női notebook táska - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií