Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey

Zobraziť katalóg
Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey
Taška na notebook – vnútorné rozmery 38 x 27 x 4 cm
Kód:  GR840t1j Produktové číslo:  35V08004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey Predaj skončil

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey

Potrebujete mať svoj notebook neustále pri sebe? Nechcete mať obavy o jeho bezpečnosť? Riešenie je veľmi jednoduché. Taška na notebook Samsonite PRO DLX-4 je vynikajúcim prostriedkom na to, aby ste svoj laptop mohli prepravovať úplne bez komplikácií. Vďaka šikovne organizovanému vnútornému priestoru je možné vhodne umiestniť taktiež tablet alebo mobilný telefón a nájdete tu priestor aj na dokumenty, písacie potreby či peňaženku. Vzhľadom na to, že sa dá taška otvoriť skutočne do široka, budete mať navyše ku všetkým veciam vždy dokonalý prístup.

Podstatné vlastnosti

  • Perfektne organizovaný vnútorný priestor
  • Bezproblémová preprava notebooku do veľkosti 16"
  • Miesto na tablet, mobilný telefón a ďalšie veci
  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Možné využitie aj na pracovných cestách
  • Originálne dizajnové prvky

Ideálna do práce aj na cesty

Taška je vyrobená z kvalitného nylonu, pričom odolnosť proti poškriabaniu zaisťujú gumové nožičky. Zaujme aj vďaka zvýšenej ochrane (kombinačný zámok) a možnosti rozšírenia o ďalšiu priehradku. Aj preto nájde uplatnenie pri každodenných pracovných aktivitách aj počas ciest do zahraničia. Navyše sa dá ľahko pripevniť na držadlo inej batožiny. Aj pri cestovaní ju teda nepochybne využijete, bez toho aby ste museli mať doma na takéto príležitosti pripravené náhradné riešenie.

Netradičný dizajn

Každá taška na notebook z tejto kolekcie svojho nového majiteľa prekvapí nielen množstvom vynikajúcich praktických vlastností, ale aj jedinečným dizajnom. Originálne prvky nenechajú snáď nikoho na pochybách, že sa jedná o perfektnú voľbu. Ak potrebujete teda novú batožinu (nielen) na svoj laptop, kúpte si Samsonite PRO DLX-4. Rozhodne nebudete ľutovať.

 
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon, Koža Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!
Materiál
Nylon, Koža Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon, Koža Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
15 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon, Koža Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle L 16 Zoll Magnetic Grey grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle L 16 Zoll Magnetic Grey grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite PRO-DLX 4 16" Bailhandle M, szürke.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií