Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black
5 1 hodnotení
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, textilný, objem 99 l, rozmery 69 × 46 × 31 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, hmotnosť 3,2 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTif0097 Produktové číslo:  5414847677502 Stránky výrobcu
Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black 237,90 € Momentálne nedostupné

Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black

Samsonite je svetoznámou značkou vyznačujúcou sa kvalitnou a skvele vyzerajúcou prepravnou batožinou. Nie je teda prekvapením, že aj pri kolekcii X'Blade ide o naozajstný skvost v dokonalom vyhotovení. Chcete zažiariť s elegantným kufrom s úplne vypracovanými detailmi? Kufor X'Blade 3.0 Upright je ideálnou voľbou. Záleží vám na funkčnosti kufra, jeho kapacite alebo váhe? Pri pohľade na kufor Spinner vyrobený zo špeciálneho polyesteru a nylonu sa konkurencia musí cítiť silne zahanbene, pretože ponúknuť taký objem s takou malou váhou sa zdá byť až neuveriteľné.

Čo ponúka firma Upright?

  • Patentovaný zámok TSA
  • Vodoodolnú kapsičku, aby boli cennosti v úplnom bezpečí
  • Elegantný dizajn, ktorý dokazuje, že na každom detaile naozaj záleží
  • 2 špeciálne chránené kolieska, ktoré šetria miesto
  • Obrovský úložný priestor s prekvapivo malou váhou
  • Výsuvná a nastaviteľná trolej so zosilnenou rúčkou pre čo najväčší komfort na cestách

Kufor nemusí byť len jedno veľké vrecko

Kufor X'Blade 3.0 Upright, okrem obrovského vnútorného vrecka ponúka tiež dve predné vrecká. V najvrchnejšom je vstavaná špeciálna schránka na tablet s veľkosťou až 10,1". Vo vnútornom vrecku nájdete dva fixačné popruhy na pripevnenie vecí, dve vrecká na zips s jednou nepremokavou kapsičkou a úchyt na písacie potreby. Okrem týchto noviniek je súčasťou balenia tiež elegantný vak na obuv. Nechýba ani expandér, ktorý za chvíľu ešte zväčší objem batožiny.

Koniec starostí o obsah batožiny

Vďaka vstavanému káblovému zámku TSA sa už pri cestovaní nebudete musieť strachovať. A to aj bez prirábania nepasujících zámkov a pravidelných  kontrol. Kufor Spinner možno zamknúť jednoducho, prevlečením káblika cez všetky jazdce zipsov a do kufra sa dostane len ten, kto pozná vami vybraný kód. Samozrejmou súčasťou je aj vysúvací identifikačný štítok.


Parametre a špecifikácia

Výška
69 cm Hotovo!
Šírka
46 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
31 cm Hotovo!
Objem
99 l Hotovo!
Veľkosť kufra
M Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
69 cm Hotovo!
Šírka
46 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
31 cm Hotovo!

Objem

Objem
99 l Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,2 kg Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 69/25 EXP Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií