Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Diskusia k Samsung 850 EVO 1 TB

Zobraziť katalóg
Samsung 850 EVO 1 TB - SSD disk

Diskusia k Samsung 850 EVO 1 TB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung 850 EVO 1 TB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung 850 EVO 1 TB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung 850 EVO 1 TB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcem vymeniť SSD disk v MacBook Pro (late 2011)... akú redukciu/rámik potrebujem? stačí kúpiť SSD + kit?

Zruší sa mi záruka notebooka, keď do ňho vložím ssd?

Dobrý deň, mám záujem o kúpy Samsung 850 EVO V3 1TB, kvôli jeho menším nárokom na spotrebu, ale nikde nemôžem nájsť informáciu o ktorú generáciu/verziu tohoto SSD ide. Poradíte mi prosím? :-)

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je nejaký rozdiel v produkte samsung 850 evo 1TB "Product of Korea" a "Product of China". Lebo všade máte obrázky zo zadu ssd disku, že je to product of Korea, ale keď to človek kúpi na alze tak naraz je to product of China. Otázka je či je to presne rovnaký ssd disk? Hoci je možné, že ho Samsung hromadne vyrába v obidvoch fabrikách. Ďakujem za skorú odpoveď

Dobrý den, chtěl bych si disk koupit do PlayStation 4 PRO, bude kompatibilní?

Dobrý deň, chcel by som zakúpiť tento SSD do môjho notebooku MSI GT70 2PC-1408CZ Dominator a vymeniť ho za pôvodný HDD disk. Chcem sa spýtať, či je tento disk kompatibilný s mojim notebookom resp. či treba zakúpiť redukciu a či je možné zapojiť oba disky zároveň v notebooku a skopírovať dáta ze jedného na druhý alebo je potrebné dokúpiť externý box a skopírovať dáta prostredníctvom USB kábla.

Dobrý den, prosím o vysvětlení, jaký je rozdíl mezi verzemi Samsung EVO .. Basic a Samsung EVO .. Pro ? Jediný rozdíl jsem našel v ceně a barvě čtverečku (červená/šedá). Děkuji předem

Dobry den, muzete potvrdit ktery SSD Samsung 850 1TB je vhodny pro MacBook Pro (early 2012)? Ma originalni HD 750 GB a jeste nema Retina display. Dekuji, Karel

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií