Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung ATIV One 7 černý

Zobraziť katalóg
Samsung ATIV One 7 černý
All In One PC - Multidotykový 23.6 "LED 1920x1080, Intel Core i5 3470T Ivy Bridge, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon HD 7690 1GB, HDD 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera 720p, HDMI in/out, USB 3.0, bezdrôtová klávesnica a myš, Windows 8 64-bit (DP700A3D-X01CZ)
Kód:  TS007e Produktové číslo:  DP700A3D-X01CZ Stránky výrobcu

Samsung ATIV One 7 černý

Štýlový all-in-one počítač vyrobený spoločnosťou Samsung, zameraný na čo najväčší pôžitok z multimédií. Na prvý pohľad vás zaujme dotykový displej s uhlopriečkou 23,6 "s rozlíšením FullHD (1920x1080), Poskytujúce čistý obraz a nadštandardné pozorovacie uhly 170 stupňov v horizontálnom smere a 160 stupňov vo zvislom smere bez akéhokoľvek skreslenia farieb. Na zabezpečenie čo najlepšieho audiovizuálneho zážitku je počítač doplnený o 14wattové reproduktory s výškovým reproduktorom a technológií Dolby. Tá garantuje bohatý a podmanivý zvuk v kvalite, za ktorú by sa nemuselo hanbiť nejedno kino. Okrem zamerania na multimédiá disponuje počítač niekoľkými špeciálnymi funkciami, Ktoré vám spríjemnia jeho používania.

Ovládanie ako z budúcnosti

Spomínate si na film Minority Report, v ktorom ovládal Tom Cruise počítač na diaľku pomocou dest rúk? Čo bolo pred 11 rokmi fantáziou sa dnes stáva skutočnosťou. Počítač môžete pohodlne ovládať jednoduchým pohybom zápästia zo vzdialenosti 1 metra - Nejedná sa o obyčajný výstrelok, táto funkcia je veľmi praktická. Napríklad pri varení alebo domácom upratovaní tak môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby a nemusíte sa dotýkať obrazovky špinavými rukami. Samozrejmosťou je aj klasické dotykové ovládanie - použitá technológia umožňuje plne dotykové ovládanie pomocou všetkých desiatich prstov, Vďaka ktorej sa stanú aj bežné úkony zábavou.

Moderný hardvér s dostatkom výkonu

Počítač je osadený vyváženou skladbou komponentov pre zabezpečenie dostatku výpočtovej sily pre každý mysliteľný úkon. Srdcom počítača je procesorIntel Core i5-3470T z rodiny Ivy Bridge, ktorého maximálna frekvencia činí vďaka technológii Intel Turbo Boost až 3,6 GHz. O výpočty v grafických aplikáciách sa stará grafická karta AMD Radeon HD 7690 tá umožňuje plynulé prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení a hranie obľúbených moderných hier. Konfiguráciu dopĺňa 8 GB operačnej pamäte DDR3 a pevný disk s kapacitou 1000 GB. Samozrejmosťou je aj podpora WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 3.0, HDMI in/out a webkamera s HD rozlíšením.

Prvotriedny dizajn a prevedenie

Tento počítač je možno zároveň považovať za elegantný doplnok modernej domácnosti. Poznávacím znamením jeho čistého a minimalistického dizajnu je štýlovýkovový podstavec Archa mimoriadne tenký displejs odolným kovovým okrajom. Okrem formy sa pamätalo aj na funkčnosť - rámik obrazovky bol navrhnutý s ohľadom na podporou nových funkcií dotykového ovládania operačného systému Microsoft Windows 8. Sem patrí napríklad vyvolanie systémovej alebo aplikačný ponuky ťahaním prsta od okraja obrazovky. Okrem toho je s počítačom dodávaná aj ergonomická bezdrôtová myš a klávesnica, S ktorou je radosť pracovať.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23,6" (59,94 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23,6" (59,94 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 7690M Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
1 GB Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1155 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 a/b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
3 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
574,2 mm Hotovo!
Výška
438,8 mm Hotovo!
Hĺbka
189,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung ATIV One 7 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung ATIV One 7 černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií