Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Diskusia k Samsung EB-BG800B Bulk

Zobraziť katalóg
Samsung EB-BG800B Bulk - Batéria do mobilu

Diskusia k Samsung EB-BG800B Bulk

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung EB-BG800B Bulk, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung EB-BG800B Bulk ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung EB-BG800B Bulk vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zakoupená baterie mi vydržela ještě kratší dobu než původní několik let stará. Je to jen neschopností výrobce? Nebo je možné že se každý kus tak dobře nepovede a má tedy smysl koupit baterií víc a zkusit se trefit do nějaké povedenější?

dory den, kupil som uz dve origo samsung baterie pre S5 mini a mali horsiu vydrz ako povodna skoro 4r rocna, viete poradit bateriu ktora vydrzi viac nez povodna,ktora uz moc nevydrzi ?

Dobrý deň, na mojej batérii je 8,09 Wh na obrázku máte 10,78 Wh. Bude to kompatibilné? Ďakujem za odpoveď

Dostanu při vrácení baterie do 14 dnů zpět jeho plnou cenu?

Dobrý den, můj telefon nese označení Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800F). Tedy je tam navíc to F. Vzhledem k tomu, že mě google vždy otkázal na tuto baterii, předpokládám správně, že je kompatibilní s mým telefonem? Potažmo by mě zajímalo proč je tam to matoucí F udáváno a jak rozlišit, že znak v číslu modelu je či není důležitý. Děkuji

Je doporučováno baterii nabít/vybít před prvním použitím? Zboží jsem si koupil jako rozbalené a bez návodu.

Je potreba zakoupit vetsí zadni kryt telefonu?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií