Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung EO-HS1303W biele

Zobraziť katalóg
Samsung EO-HS1303W biele
4,7 25 hodnotení
Slúchadlá do uší - jack 3.5 mm, s ovládaním handsfree a hlasitosti
Kód:  RS212n8 Produktové číslo:  EO-HS1303WEGWW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EO-HS1303W biele

Stereo headset od spoločnosti Samsung dobre poslúži vďaka zabudovanému mikrofónu ako handsfree aj slúchadlá na počúvanie hudby. Ide o slúchadlá typu štuple, ktorých nízka váha 13 gramov a jednoduchý dizajn zaručujú pohodlné dlhodobé nosenie. Sú vhodné na počúvanie hudby bez rozdielu žánru - ich zvuk poskytuje dokonalé vyváženie výšok aj basov. Ani na ergonómiu používania sa nezabudlo - dĺžka prívodného kábla je štedrých 1,2 m, ďalej je možné využiť tlačidlá na reguláciu hlasitosti či tlačidlo na prijatie hovoru a pozastavenie prehrávania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung EO-HS1303W biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EO-HS1303W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EO-weiß HS1303W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EO-weiß HS1303W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EO-fehér HS1303W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií