Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung ET-FN930C

Zobraziť katalóg
Samsung ET-FN930C
5 2 hodnotení
Ochranná fólia pre Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F), transparentná
Kód:  SAAM0010 Produktové číslo:  ET-FN930CTEGWW Stránky výrobcu

Samsung ET-FN930C

Kvalitná ochranná fólia pre displej Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F). Ochranná fólia je po svojom správnom aplikovaní na displej úplne nepoznateľná a chráni obrazovku pred poškriabaním a iným poškodením. Výhodou je jej ľahká aplikácia a tiež možnosť ju kedykoľvek odstrániť a nahradiť novou. Displej s aplikovanou fóliou si udrží aj po mnohých mesiacoch prevádzky rovnako dokonalý stav, aký mal pred začatím používania.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná ochrana displeja
  • Zabráni poškriabaniu
  • Plne transparentná
  • Jednoduchá inštalácia
  • Možnosť výmeny za novú
  • Pre Samsung Galaxy Note 7

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung ET-FN930C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung ET-FN930C.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií