PET PET

Diskusia k Samsung Galaxy Fit Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Fit Black - Fitness náramok

Diskusia k Samsung Galaxy Fit Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Fit Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Fit Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Fit Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Pokud bude výrobek dostupný až 7. června 2019, jak to, že už jej někdo hodnotí?

Bude schopný náramok galaxy fit merať aj plávanie v jazere a bazéne? Akým spôsobom a ako dlho sa bude nabíjať? Ďakujem.

dobrý deň, maju hodinky zabudovaný aj prehrávač hudby? aby som pri prehravani hudby mohol iba kliknit na hodinky a nemusel vyťahovať mobil?

Dobrý den, má prosím náramek kontrolu doby sezení? Děkuji

Umí Galaxy FIT měřit vzdálenost v km?

Dobrý den, mám Samsung A5 (2017) s endomondem, umí hodinky přenášet data do této aplikace? Případně nějak následně exportovat přes PC?

Zdravím, je mi jasné, že v Galaxy fit bude možné plávať. Bude ale aj nejakým spôsobom merať + vyhodnocovať plávanie? A teda ak áno, iba plávanie v bazéne (po nastavení dĺžky bazéna) alebo aj vonkajšie plávanie (jazero). Ďakujem

Tyto hodinky mají přehrávač hudby a jde hudba pustit v hodinkách?

Dobry den, maji prosim hodinky funkci chytreho budiku, ktery me vzbudi v te spravne fazi spankoveho cyklu? Diky za info.

Precital som si komplet navod a nikde som sa nedocital ci udaj o spalenych kaloriach pocas cvicenia vychadza z toho aky som mal intenzivny trening (meranie tepovej frekvencie) alebo len z prednastavenych hodnot pre dany cvik. Pre istotu to upresnim... napr. v aplikacii samsung health vyberiem cvik "kruhovy trening" otazka znie ci po 10minutach budem mat spalenych 50kcal (1kcal/12s co je deafultne nastavenie na ten konkretny cvik) alebo to rozozna ci som sa flakal a vykecaval alebo makal ze pot zo mna strikal. Dakujem za odpoved

123...
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií