Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná

Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512GB strieborná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Preco mi zatial nedosiel potvrdzovaci email o tom kedy bude mobil naskladneny? Ma byt dnes a som si vcelku isty ze som si ho objednal ako jeden z Vasich prvych zakaznikov... .

Dalsie farby na vyber nebudu? Myslim pri note 10+ 512gb. A dalsia otazka 5G verzie budu a ak ano kedy?

1.Prosim vás, rozbaleny tovar znamená len rozbaleny alebo aj používaný? 2.Prosím vás na rozbaleny telefón je tak isto zaruka 1 rok?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by išlo aby ste mi nasadili ochrannú foliu aj keď som si u vás nekúpil mobil? samsung galaxy note 10 plus

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by išlo aby ste mi nasadili ochrannú foliu aj keď som si u vás nekúpil mobil? samsung galaxy note 10 plus

Někde jsem zaslechl, že telefon má vlastní ochrannou folii nad sklem. Je to pravda nebo mám počítat, že si nějaké mám nechat nějakou ochrannou folii nalepit?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií