Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý - Tablet

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Tab S6 10.5 LTE sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám stejný dotaz a dvě různé odpovědi.. Může se někdo z Alzy vyjádřit zda-li je klávesnice součást balení?

Dobrý deň, je prosím S PEN obsahom balenia ?

Dobrý den,jak velké paměťové karty tabet podporuje,v popisu jsou napsané dvě hodnoty,500GB a pak 1TB,která platí.Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali Samsung galaxy tab s6 Lte nabízí mít najednou micro SD kartu a SIM kartu, nebo je pro obojí stejný slot,a tak můžu mít jenom SIM kartu, nebo micro SD kartu. Předem děkuji za odpověď.

Zdravím, jaký je rozdíl mezi s LTE a bez něj?

Dobrý den, Je součástí balení S Pen? Předem děkuji za odpověd.

Má tenhle zázrak konečně NFC a QuickCharge? Děkuji.

Dobrý den, nevíte kdybychom mohli Tab S6 očekávat? Děkuji.

Exynos nebo Snapdragon? Dik.

Dobrý den, tablet se mi zatím nepovedlo propojit s Bluetooth sluchátky Ancore soundcore Liberty pro 2. Prostě je bluetooth v tabletu vůbec neumí najít... Prosím o radu. Obě zařízení nejsou z těch levnějších a vzájemnou konektivitu si představuji na jiné úrovni. Děkuji

123
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií