AD homeoffice AD homeoffice

Samsung GigaSound MX-HS8000

Zobraziť katalóg
Samsung GigaSound MX-HS8000
2,0 1 hodnotení
Minisystém 2.2 ch, 2300W RMS, prehráva CD/MP3/WMA, zosilňovač Crystal Plus, CD program, Karaoke, USB (s možnosťou nahrávania vlastného Karaoke na USB a prevodu z CD na MP3), AUX, Bluetooth 3.0, FM Tuner - 15 predvolieb
Kód:  WH818hs Produktové číslo:  MX-HS8000/EN Stránky výrobcu
Samsung GigaSound MX-HS8000 Predaj skončil

Samsung GigaSound MX-HS8000

Zábavný systém s naozaj masívnym zvukom formátu 2.2 na prehrávanie kompletného portfólia používaných médií aj ako prehĺbenie vizuálneho zážitku z filmov či hier. Už na prvý pohľad je jasné, že HS8000 nie sú žiadne strúhadlá, ale robustné reproduktory s neskutočnou silou. O bohatý zvuk s celkovým výkonom 2300 W RMS sa delí 6" reproduktormi a 15" subwoofery. Tie zo seba vymáčknu neskutočne hutné basy, ktoré doslova zaburácajú priestorom. A čo viac, zvukovú reprodukciu doprevádzajú svetelnými efektmi.

GigaSound HS8000 prichádza s funkciou, ktorá vámpocit, že ste uprostred jasajúceho davu na futbale. Nový Caster EQ zvyšuje zrozumiteľnosť slov každého komentátora. So Stadium EQ zažijete všetky výkriky a jasot hry z vašej obývacej izby. Užite si hru, ako by ste boli priamo na štadióne. Na prehrávanie sa ponúkajú CD médiá, streamovacie Bluetooth a zvyšok pojmú 2 vstupy AUX. Nesmie chýbať FM rádio. Presuňte svoje obľúbené CD album do formátu MP3 cez CD ripovanie a prenášajte skladby medzi dvojicou USB médií. Veľa zábavy si iste užijete aj s integrovanou podporou Karaoke.

Parametre a špecifikácie:

Prostriedky prehrávania:
Mechanika na CD (CD DA/CD-R/CD-RW)
Bluetooth
2x USB
FM tuner

Zvukový výstup:
Kanály: 2.2
RMS: 2300 W
PMPO: 25 300 W
Predný reproduktor: 550 W
Veľkosť predného reproduktora: 6"(Woofer, Tweeter)
Subwoofer: 550 W
Veľkosť subwoofera: 15"

Základné vlastnosti:
Giga Sound
Subwoofer LED Speaker
LED Flash Volume
Beat Waving
DJ Beat
Booting Sound
EZ MP3 Maker
Crystal Amplifier Plus

Audio vlastnosti:
Football Mode
MP3 Enhancer
Dance Time
Tempo
Goal Effect
CD Program
USB Program
User EQ
Local EQ
Genre EQ
Virtual Sound

Karaoke:
Mic + Music USB nahrávanie (CDDA / MP3)
MIC Jack 3,5mm
Mic Volume
My Karaoke

Konektivita:
TV SoundConnect
2x USB
AUX vstup (RCA)
AUX vstup (3,5 mm)
Bluetooth

Rozmery:
Hl. jednotka: 550 x 212 x 367
Reproduktor: 648 x 652 x 440 mm

Hmotnosť:
Hl. jednotka: cca 6,1 kg
Reproduktor: 27,5 kg

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung GigaSound MX-HS8000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung GigaSound MX-HS8000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií