Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele

Zobraziť katalóg
Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele
3,0 1 hodnotení
Handsfree Bluetooth 4.1, multipoint, aktívne potlačenie okolitého šumu, 2 mikrofóny, výdrž až na 9 hodín nepretržitého hovoru, 9 hodiny počúvania hudby a až 300 hodín v pohotovostnom režime, vstavaná Li-ion
Kód:  SAAA0108b Produktové číslo:  EO-BG935CWEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele Predaj skončil

Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele

Kvalitné vodeodolné Bluetooth handsfree od spoločnosti Samsung v bielom prevedení. Telo je vyrobené z kvalitného polycarbonátu a slúchadlá sú potiahnuté uretánu. Pohodlný zákrčník vám pomůže odlehčit uši při dlouhém poslechu a je vhodnou alternativou náhlavních sluchátek.O kvalitné počúvanie sa postará špeciálna funkcia aktívneho odstránenie šumu "ANC", ktorá rozpozná cez mikrofón zvuky z okolia a do slúchadiel pošle ich invertovanie podobu a tým je "vyruší". Batérie vám vydrží na 9h hovor či počúvanie hudby a približne na 300 hodín v pohotovostnom režime.

kľúčové vlastnosti

  • dvojica reptroduktorů pre kvalitný vstup
  • eliminácia okolitých zvukov (-20dB)
  • Bluetooth 4.1
  • kodek UHT-BQ
  • dlhá výdrž batérie

prvotriedny zvuk

Obe strany slúchadiel obsahujú obojsmerné reproduktory pre mimoriadny, krištáľovo čistý zvuk. Kombinácia 13mm dynamického a 13mm piezo (vysokotónového) reproduktora vám poskytnú jasný a vyvážený zvuk v celom svojom spektre, teda nízke, stredné aj vysoké tóny.

Hovory a hudba pod kontrolou

Jednotlivé slúchadlá sú opatrené magnetom, ktorým sa spoločne spájajú k sebe. Pri odopnutí sa automaticky prijme hovor alebo spustí pozastavená hudba. Opätovným spojením sa hlasový hovor zavesí / odmietne alebo pozastaví pustená skladba. Túto praktickú funkciu určite oceníte na vašich cestách.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
45 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
45 g Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level U pro AMC EO-BG935C bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií