PET AD homeoffice

Samsung RB33 J3219SS/EF

Zobraziť katalóg
Samsung RB33 J3219SS/EF
Chladnička kombinovaná, A+++, 185 cm, nofrost, LED displej, CoolSelectZone, objem chladničky/mrazničky 206/98 l, hlučnosť 40 dB, rovnomerné chladenie celého priestoru, akustický signál pri otvorených dverách, strieborná farba
Kód:  FAC2552a Produktové číslo:  RB33J3219SS Stránky výrobcu

Samsung RB33 J3219SS/EF

Moderná a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička s moderným dizajnom vyniká skvelým pomerom výkonu a ceny a predovšetkým šetrí vašu peňaženku, pretože patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++. Navyše sa pýši veľmi tichým chodom okolo 40 dB, takže ju môžete mať pokojne aj v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým čistým objemom 304 litrov (206 litrov chladiaca časť a 98 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre veľmi početnú rodinu. Jej vnútorný objem prešiel množstvom inovácií, docielilo sa tak čo najefektívnejšie využitie celkovej kapacity aj ľahšieho systému organizácie potravín. Kombinácia dizajnových priehľadných políc a výkonnej LED diódy poskytne dostatočné osvetlenie celého vnútra spotrebiča bez toho, aby sa výraznejšie zvýšila spotreba. 

Kľúčové vlastnosti

  • CoolSelect Zone umožňuje prispôsobiť oddelené prostredie pre mäso, ryby či ovocie a zeleninu
  • Kombinácia priehľadných poličiek a úspornej LED diódy dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Rovnomerné chladenie celého priestoru na zachovanie čerstvosti potravín
  • Inteligentná prevádzka zvyšuje výkon, zároveň znižuje spotrebu a hlučnosť
  • Progresívna True NoFrost technológia zabraňujúca vzniku námrazy
  • Inovatívny systém na komfortnú organizáciu obľúbených potravín
  • Najlepšia možná energetická trieda A+++
  • Akustický signál pri otvorených dverách

Zachovanie čerstvosti a organizácia potravín na jednotku!

Prirodzené a konštantné prostredie významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín. Zdokonalený vetrací systém, ktorý zabezpečí konštantnú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky, udržuje stabilnú a rovnomernú teplotu. Studený vzduch je vháňaný do vnútorného priestoru vetracími otvormi na úrovni každej poličky. Kombinovaná chladnička Samsung prináša praktický spôsob, ako maximalizovať priestor vnútri chladničky. Tzv. "Easy Slide" police pomáhajú efektívne organizovať vaše obľúbené potraviny. Vo dverách sú štyri priehradky, kam sa zmestia menšie poháre, konzervy, vajíčka, jogurty, ale aj priestrannejšie fľaše. Moderný spôsob prichytenia políc umožňuje bezproblémové usporiadanie všetkého potrebného - poličky možno vertikálne posúvať, čím ľahko získate dostatočný priestor aj na naozaj objemné fľaše.

Veľa moderných technológií prináša ten najvyšší komfort

Vďaka True NoFrost technológii už nie je nutné niekoľkokrát do roka ručne a zdĺhavo odmrazovať. Zabraňuje totiž vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každom kúte. Funkcia Vacation (dovolenka) je ideálna voľba na zabezpečenie úsporného chodu spotrebiča, a to pri každej príležitosti, kedy spotrebič nebudete dlhšiu dobu používať. Nízku hlučnosť a dlhodobý výkon umožní invertorový kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky upravuje svoju rýchlosť chladenia podľa vašich požiadaviek. CoolSelect zone je zase špeciálna zásuvka, ktorá poskytuje dva voliteľné režimy. Prináša reguláciu teploty buď na uchovávanie mäsa (okolo 0 °C), alebo ovocia a zeleniny (okolo 3 °C).

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung RB33 J3219SS/EF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB33 J3219SS/EF.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií