PET PET

Diskusia k SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3)

Zobraziť katalóg
SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3) - Pamäťová karta

Diskusia k SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SanDisk SDXC 64 GB Extreme PRO Class 10 UHS-I (U3) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý deň, má táto(64gb) karta aj certifikáciu v30? lebo na fotkách karty to akosi nevidim tak že či tam nemáte nejaké staršie fotky kedy to ešte nepodporovala alebo že či to podporuje iba 32GB verzia.

Dobrý večer, nebude mať daná karta problém so záznamom 4k pri 60fps ?

Dobrý deň, je táto pamäťová karta vhodná do fotoaparátu Panasonic LUMIX DMC-TZ90? Ďakujem

Ako je možne že po zakupeni som si našiel kartičku na stiahnutie programu RescuePRO pri ktorom bol pribaleny serial number. No stále vypisuje hlašku že už bol použity a vobec som ho ešte ani nezadal. Chcete mi tym povedať že je to pouzivana karta ? serial number ?

Dobrý den, je tato paměťová karta vhodná pro fotoaparát Nikon D3400.Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tato karta kompaktibilní s GoPro Hero 5??

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií