Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Diskusia k SanDisk SSD Plus 480 GB

Zobraziť katalóg
SanDisk SSD Plus 480 GB - SSD disk

Diskusia k SanDisk SSD Plus 480 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SanDisk SSD Plus 480 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SanDisk SSD Plus 480 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SanDisk SSD Plus 480 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je tento disk vhodne vlozit do NB ako systemovy s Win8.1 do Hewlett-Packard HP ProBook 4530s.

Dobrý den je možné připojit toto ssd do klasického pc?

Hello, I bought this SSD card because they says It is for Laptop on the website. But when I open it, I see It is not for laptop as an external storage but It seems that this SSD card is made for internal uses?? Please tell me about the condition of return of the goods. Regards, Pham Anh HEMP SAPA s.r.o. +420 770 643 952

Dobrý deň, je tento disk vhodný do ntb Toshiba satelite M50DA10

Lze tento disk použít do HP EliteBook 8440p?

Dobrý den, Je tento disk kompatibilní s notebookem Lenovo U410 ideapad?

Dobrý den, četl jsem tady v diskuzi, že je tento 2,5" SSD disk pro notebooky, ale je možné ho namontovat i do standardtního PC... našel jsem odkaz na tento rámeček https://www.alza.cz/axago-rhd-225-d246614.htm ... měl by jste někdo návrh třeba na jiný typ, či je tento naprosto vyhovující ? děkuji za jakýkoliv názor či doporučení (nemám zatím žádné zkušennosti s SSD disky)

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií