Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

Sanitas SMA 45

Zobraziť katalóg
Sanitas SMA 45
3,5 2 hodnotení
Sada na manikúru 2 rýchlosti, 11 zafírových nástavcov, rýchlosť 6600-9500 ot. / Min, Parvo a ľavý chod, sušička na nechty s ventilátorom, integrovaná vodný kúpeľ, puzdro
Kód:  BEU210a Produktové číslo:  SAN-SMA45

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sanitas SMA 45

Manikúra a pedikúra Sanitas je určená tým, ktorí si chcú vychutnať relaxačné úpravu rúk a nôh v pohodlí svojho domova. Prístroj obsahuje všetko potrebné pre ošetrenie rúk i nôh, jeho prevedenie je veľmi praktické a skladné. Obsahuje základňu, ktorá slúži pre uloženie samotného prístroja, na prehledné uloženie všetkých potrebných nástavcov, integrovanú vodný kúpeľ a sušičku. Vďaka svojmu praktickému použití bude jedinečným pomocníkom v každej domácnosti!

Vlastnosti manikúry a pedikúry

  • má dve rýchlosti
  • možno spúšťať chod doľava aj doprava
  • rýchlosť 6600 - 9500 ot. / min
  • obsahuje 11 zafírových nástavcov
  • umožňuje batériový prevádzku
  • má stanicu so sieťovým prevádzkou
  • obsahuje sušičku na nechty s ventilátorom
  • je vybavená integrovanou vodným kúpeľom
  • má praktický úložný box
  • je dodávaná v puzdre

Praktický pomocník

Manikúra a pedikúra Sanitas rýchlo a ľahko ošetrí vaše ruky aj nohy pomocou 11 zafírových nástavcov, ktoré môžete podľa aktuálnej potreby obmieňať. Má dve rýchlosti a možnosť obojstrannej chodu. Samotný prístroj funguje na batérie a základňa je napájaná cez sieť.

Manikúrová sada ponúka možnosť vodného kúpeľa pre vaše nechty pred ich úpravou. Stačí kúpeľ v prípravnej fáze napustiť a potom už nemusíte odbiehať. Relaxačné kozmetickú úpravu svojich nechtov si teraz môžete vychutnať bez rušenia, v pokoji a v pohode.

Tiež sušenie vašich nechtov po lakovaní bude príjemnejšie a rýchlejšie, keď využijete sušičku, ktorú ponúka základňa manikúry. O vaše nechty bude perfektne postarané a vaše ruky aj nohy budú krásne a príťažlivé.

Doprajte si spoľahlivého pomocníka, ktorý vám uľahčí cestu ku krásnym a zdravým rukám aj nohám!

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sanitas SMA 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sanitas SMA 45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sanitas SMA 45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sanitas SMA 45.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií