Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 8G G5 HDMI DP vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň bude táto grafická karta kompatibilná s týmito komponentami ? Doska P8B75-m lx plus Zdroj 500W cpu i3 ? A bude fungovať normálne bez žiadnych problémov ?

zdravím potiahne naraz Monitor aj TV mam namysli či môžu isť naraz? diki

Dobry den Zvazujem kupu tejto karty. Je pri nej napisane "Zanovne" , co presne to znamena ?

dobrý den chci se zeptat mam intel core i5 4590 16 gb ram ddr3 550w zdroj bude zdroj dostačovat?

Dobrý den, půjde karta vložit do základní desky Gigabyte GA-78LMT-S2 R2? Děkuji

Dobry den, cital som ze niektore nove graficke karty maju problem v starsich doskach ktore maju este klasicky Legacy Bios a nie nove UEFI, pojde tato karta v starsej doske ktora ma este Legacy bios ?

Zdravím zvládne 2K rozlišení?Děkuji

. rád by som dal do svojho pc dve tieto karty aby fungovala v amd croshfire. bude mi to v hrách ale pri natáčaní videi stále fungovať akokeby dvojnásobne. chcem sa tým opítať že ak z jednou touto kartou budem mať na fortnite 60 fps tak keď budu dve bude to tým pádom 120fps alebo to nebude fungovať takto?

dobrý deň. rád by som dal do svojho pc dve tieto karty aby fungovala v amd croshfire. bude mi to v hrách ale pri natáčaní videi stále fungovať akokeby dvojnásobne. chcem sa tým opítať že ak z jednou touto kartou budem mať na fortnite 60 fps tak keď budù dve bude to tým pádom 120fps alebo to nebude fungovať takto? ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, má smysl přecházet z HD 7850-2Gb s i5-750 na tuhle kartu?

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií