Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Scarlett SC 224

Zobraziť katalóg
Scarlett SC 224
5 2 hodnotení
Rýchlovarná kanvica sklenená, 2200W, objem 1.7l, 360 ° otočná základne, vyberateľný filter, obojstranný vodoznak
Kód:  SCARK003 Produktové číslo:  5050370022411

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scarlett SC 224

Zháňate moderné sklenenú rýchlovarnú kanvicu, ktorá zaujme nielen čistým dizajnom a modernými prvkami, ale zároveň aj svojou výkonnosťou a bezpečnosťou? Narazili ste na ten správny kus! S objemom 1,7 litra pripraví značnú porciu lahodných nápojov a zaujme aj moderným čistým dizajnom, ktorý nebude nijako narušovať zvyšok interiéru vašej domácnosti či kancelárie. Vnútorné modré osvetlenie umožní užívať si zaujímavého efektu vody pri varení.

Päť dôvodov ku kúpe

  • Moderné kanvice z bezpečnostného skla s atraktívnym podsvietením
  • Rad bezpečnostných prvkov pre maximálnu bezpečnosť
  • Otočná základňa o 360 stupňov
  • Praktický indikátor zapnutia
  • obojstranný vodoznak

Praktickosť na prvom mieste

Použité varné sklo zaručuje najvyššiu mieru zdravotnej nezávadnosti v porovnaní s ostatnými materiály používané pri rýchlovarných kanvíc. Pre jednoduché čistenie má kanvica aj vyberateľný filter. Dostatočný výkon 2200 W zaistí rýchle ohriatie vody, ohrev i väčšieho množstva vody je chvíľková záležitosť. Pre kontrolu hladiny vody je k dispozícii priehledný vodoznak na bočnej strane produktu. Samozrejmosťou je skrytá tepelná špirála a odnímateľná základňa s 360 ° konektorom pre jednoduchú manipuláciu s prístrojom.

Podstatná je tiež bezpečnosť a dlhá životnosť

Kombinácia naozaj kvalitných materiálov zaisťuje dlhú životnosť kanvice. Nespornou výhodou je aj tlačidlo pre komfortné otvorenie viečka. Bezpečnostná poistka pre ochranu zapnutí bez vody, umývateľný vodný filter, priestor pre kábel a automatické vypnutie pri dosiahnutí bodu varu sú dnes už úplnou nutnosťou.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Sklo Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scarlett SC 224 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarlett SC 224. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scarlett SC 224. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scarlett SC 224.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií