AP+ nový vizuál PET

Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml

Zobraziť katalóg
Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml
Pleťová maska so špeciálnou kombináciou perlového prášku a minerálov z Mŕtveho mora
Kód:  KSS133 Produktové číslo:  7290012934001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml Predaj skončil

Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml

Sea of \u200b\u200bspa Black Pearl prestige G maska \u200b\u200bje špeciálny pleťová maska, ktorá má termálne účinok . Chvíľku po aplikácii masky začnete pociťovať samovoľné zahrievanie pleti, čo napomáha otváranie pórov a lepšiemu vstrebaniu účinných látok obsiahnutých v maske. Maska sa aplikuje na čistú pokožku jemnými krúživými pohybmi po dobu asi 3 minúty a potom sa nechá pôsobiť po dobu približne 7 minút. Maska sa odstraňuje špeciálnym minerálnym kameňom zabaleným do odličovacieho obrúska. Kameň je súčasťou balenia tejto masky.

Účinné zloženie tejto masky obsahuje bahno z Mŕtveho mora s veľkým množstvom mimoriadne kvalitných minerálov a stopových prvkov, ktoré regenerujú bunkovú štruktúru pokožky. Bahenná maska \u200b\u200bje obohatená o vitamíny, prírodné oleje a rastlinné výťažky . Špeciálne zloženie masky v kombinácii s perlovým práškom pleť nielen vyživuje, ale aj upokojuje a zjemňuje. Čistí pokožku bez vysúšania a pripravuje ju pre maximálnu absorpciu vlhkosti a výživy.

Pleť je po použití zjednotená, jasná a dokonale hladká. Maska neobsahuje parabény, je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a je dermatologicky testovaná a schválená. Doprajte si dary prírody v podobe tejto luxusnej pleťovej masky a majte pleť krásnu, zdravú a dokonale ošetrenú!

Aktívne látky:
  • Bahno z Mŕtveho mora s minerálmi a stopovými prvkami pleť ošetrujú a regenerujú.
  • Vitamíny pleť ochraňujú a vyživujú. Prírodné oleje pleť zvláčňujú a zjemňujú.
  • Rastlinné výťažky pleť upokojujú a ošetrujú.
  • Perlový prášok pleť vyživuje a zjemňuje.
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Masku aplikujte na čistú pokožku jemnými krúživými pohybmi po dobu asi 3 minút, nechajte pôsobiť približne 7 minút. Potom masku odstráňte pomocou minerálneho kameňa, ktorý je súčasťou balenia. Kameň zabaľte do odličovacieho obrúska a pravidelnými ťahmi odstráňte z pokožky. Potom neomývajte, maska \u200b\u200bstále pôsobí. Následne použite sérum, denný alebo nočný krém. Maska môže byť použitá až dvakrát týždenne. Nepoužívajte v okolí očí, na citlivú alebo podráždenú pokožku a na pokožku s akné.

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ
Umývacia Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea of spa Black Pearl Prestige G maska 50ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií