AD homeoffice PET

SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml

Zobraziť katalóg
SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml
4,8 6 hodnotení
Krém na nohy – regeneračný, vysoko účinný a ochranný, s minerálmi z Mŕtveho mora - 37,27 €/1 l
Kód:  KSS120 Produktové číslo:  7290012934919

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml Predaj skončil

SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml

Sea of spa Osviežujúci krém na nohy je vysoko účinný krém, ktorý obsahuje mimoriadne kvalitné minerály z Mŕtveho mora, ktoré regenerujú bunkovú štruktúru pokožky, vyživujú ju, hydratujú a upokojujú. Aktívne hydratačné a vyživujúce zložky so zvýšeným obsahom magnézia výrazne zlepšujú stav pokožky na chodidlách a pätách, ktorá je toľko namáhaná. Priaznivo pôsobí na suchú, drsnú a popraskanú pokožku aj na prípadné opuchy. Obsahuje tiež dezodoranty zabraňujúce poteniu nôh, s ktorým denne mnoho z nás bojuje. Ľahko a rýchlo sa tento krém vstrebe a zanechá dlhodobý pocit uvoľnenia. Doprajte svojim nohám starostlivosť, ktorú si zaslúžia!

Aktívne ingrediencie: okrem minerálnych olejov a morskej soli obsahuje krém tiež výťažok z gaštanu konského (Aesculus hippocastanum), ktorý má preukázateľné účinky v starostlivosti o pokožku chodidiel a nôh. Aktívne látky získané z gaštanu majú zosilňujúci účinok na žilové steny a zvyšujú ich pružnosť, zároveň pôsobia protizápalovo a urýchľujú vstrebávanie opuchov. Klinické štúdie preukazujú účinnosť na tzv. "tažké nohy", nočné kŕče v nohách. Taktiež tlmí svrbenie rôznych foriem ekzémov. Urýchľuje vstrebávanie krvných podliatin a modrín.

Použitie:
Aplikujte po kúpeli na pokožku nôh a pozvoľna vmasírujte až do úplného vstrebania.

Objem:
150 m

Zloženie:
Water(Aqua),Cetyl Alcohol,Mineral Oil,Isopropyl Myristate,Cocos Nucifera(Coconut)Oil,Glyceryl Stearate SE,Glycerin,Parafin,Petralatium,Dimethicone,Stearic Acid,Cetearyl Alcohol&Sodium Lauryl Sulfate&Sodium Cetearyl Sulfate,Ceteareth-20,Methylisothiazolinone&Iodopropynyl Butylcarbamate&Propylene Glycol,Triethanolamine,Mentha Piperita(Peppermint)Oil,Maris Sal(Dead Sea Salt),Magnesium Chloride,Macadamia Ternifolia Seed Oil,Olea Europaea(Olive)Fruit Oil,Blue 1,Yellow 10.

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ produktu
Krém Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Osvěžující krém na nohy 150ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií