AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sea to Summit, Dry Sack 8L yelow

Zobraziť katalóg
Sea to Summit, Dry Sack 8L yelow
4,6 5 hodnotení
Nepremokavý vak nepremokavý, Dry Sack, 8L žltý
Kód:  SPT1053 Produktové číslo:  9327868008797

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sea to Summit, Dry Sack 8L yelow Predaj skončil

Sea to Summit, Dry Sack 8L yelow

Snáď každý vodák pozná ten pocit, keď sa v pereach či na prudšej hati "urobí" a s celým svojím obsahom kanoe skončí v rieke. Alebo jednoducho máte radi, keď sú vaše veci schované v suchu, pred dažďom či iným ničivým elementom v batožine. Práve pre vás spoločnosť SEA to SUMMIT prináša na trh tento vodoodolný vak.

Kľúčové vlastnosti

  • Rolovacie zatváranie
  • Dvojité švy zaistia nepremokavosť
  • Celkový objem 8 l
  • Technologicky upravený pre ešte lepšiu vodoodolnosť

Vďaka nemu budú vaše veci v suchu

Verzia Nano Dry je ešte ľahšia ako kedykoľvek predtým! Rolovacie zatváranie z Hypalonu alebo vodoodolné dvojité švy zabezpečia, že ani kvapka vody neprenikne do batožiny, a tak rozhodne nezničí váš majetok, ktorý je touto formou transportovaný z miesta na miesto. Silikónová Cordura zaisťuje ešte väčšiu odolnosť vonkajšieho obalu. PU záter je garanciou nepremokavosti. Vak ako taký je naozaj ľahký a dá sa zložiť tak, aby ste ho mohli veľmi dobre uschovať a nezaberal miesto. Rozmery tohto modelu sú 17 x 46 cm, váha produktu je 30 gramov a objem je celých 8 litrov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea to Summit Dry Sack 8L yelow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sea to Summit Dry Sack 8L yelow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sea to Summit Dry Sack 8L yelow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií