AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sea to Summit, X-pot L 2,8 l grey

Zobraziť katalóg
Sea to Summit, X-pot L 2,8 l grey
4,0 1 hodnotení
Kempingový riad 1ks skladací hrniec X-Pot, objem 2,8l, hmotnosť 325g, sivý
Kód:  SPT1248 Produktové číslo:  9327868048960

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sea to Summit, X-pot L 2,8 l grey Predaj skončil

Sea to Summit, X-pot L 2,8 l grey

Bezpochyby každý, kto sem tam vyrazia do prírody, kempe alebo na iný výlet, vie, že nádoba na varenie patrí medzi tie najväčšie a najmenej praktická batožinu vnútri batohu. Nielenže zaberá veľa miesta, ale tiež sa po niekoľkých kilometroch pekne prednesie. To ale neplatí v prípade nového skladacieho hrnca X-pot, ktorý kombinuje rýchlu distribúciu tepla hliníkom s flexibilitou silikónu.

hlavné prednosti

  • Skladací hrniec na cesty
  • Odolné hliníkové dno, zvyšok konštrukcia zo silikónu
  • praktické rukoväte
  • Veko s cedidlom
  • Zložený nezaberá takmer žiadne miesto
  • ultraľahká konštrukcia

vydrží leta

Ako už napovedá predchádzajúci odsek, spodná časť hrnca pozostáva z hliníka, ktorého povrch prešiel procesom anodizácia. Ide o špeciálnu chemicko-tepelnú povrchovú úpravu, ktorý spočíva vo vytvorení ochrannej vrstvy oxidu hliníka. Táto vrstva už ďalej neoxiduje, čím chráni kovovú konštrukciu pred vonkajšími vplyvmi. Inými slovami, dno nádoby je oveľa odolnejší, než tomu bolo v pôvodnom stave. V spojení s dlhotrvajúcou životnosťou silikónu vzniká doslova nesmrteľný pomocník, ktorý vám bude slúžiť niekoľko rokov.

Praktický po všetkých smeroch

Okrem vyššie uvedených faktami, iste oceníte, že sa silikón oproti kovu toľko nezahrieva. Pre všetky prípady sú na stranách umiestnené šikovné rúčky, prostredníctvom ktorých možno s hrncom ľahko manipulovať. Okrem toho tiež sprostredkovávajú zaistenie veka pri preprave. Keď už je reč o veku, nesmieme zabudnúť spomenúť, že disponuje zabudovanými otvory. Tie slúžia ako cedidlo, takže si nemusíte vôbec lámať hlavu, ako to je s varením cestovín, ryže či zemiakov.

Nakoniec to najlepšie. Celú konštrukciu možno zložiť tak, že nezaberá takmer žiadne miesto. To vytvára z 2,8 litra hlbokého X-potu skvelého partnera na cesty, ktorý bezpochyby zapadne do vašej existujúcej cestovnej výbavy.

Doplňujúce informácie:
Rozmery - 21,34 × 11,94 cm
Hmotnosť - 285 g
Obsah - 2,8 l

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sea to Summit, X-pot L 2,8 l grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea to Summit X-pot L 2,8 l grey.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií