AD homeoffice PET

Diskusia k Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB

Zobraziť katalóg
Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB - Pevný disk

Diskusia k Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den bude pasovat do notebooku Asus Xseries 551c? Děkuji za odpověď

Dobrý den,bude pasovat do ntb HP Compaq Presario CQ61?Děkuji za odpověď

Dobrý den bude podporovat notebook dell latitude d 630 hdd Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB.Děkuji

Dobry den vlastnim notebook Asus S301L který nemá vlastní cd-dvd mechaniku hdd zacal cvakat a nenaběhne OS hdd je 500gb wd-blue chci se zeptat zda by tento hdd šel do tohoto notebooku a zda je možné u vás při zakoupení i operačního systému ho rovnou na hdd nainstalovat děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií