Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seagate STDE200

Zobraziť katalóg
Seagate STDE200
Dátové úložisko CPU 1.7GHz, 2 GB DDR3, 4x 3,5/2,5" SATA HDD, RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, IPv4 / IPv6, HTTP / FTP, AES 256-bit šifrovanie, UPnP, DLNA, NVR, široké možnosti zálohovania, 2x GLAN, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0
Kód:  FR024q1g9 Produktové číslo:  STDE200 Stránky výrobcu

Seagate STDE200

Získajte na svoju stranu úložisko s funkciami potrebnými na rast vášho podnikania, bez toho aby ste mu museli venovať drahocenný čas. Centralizujte vaše dáta a oddajte sa bezstarostnosti. Vaše kriticky dôležité súbory sú v bezpečí a prístupné všetkým vyčleneným používateľom. Vynikajúci výkon pri prenose súborov udrží hladký chod až pre 50 súčasne pripojených používateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • SDrive umožňuje jednoduché pripojenie z kompatibilných zariadení cez internet
  • Pokročilý systém NAS OS 4 s množstvom aplikácií
  • DLNA streamovanie
  • Štyri pozície pre 3,5" disky
  • Široké možnosti zabezpečenia a zálohovanie dát

Vzdialený prístup jednoduchým kliknutím

Aplikácia Seagate SDRIVE je najjednoduchší intuitívny spôsob, ako sa pripojiť k NAS, ak ste mimo kanceláriu a chcete svoje súbory. V podstate akéhokoľvek zariadenia pripojeného na internet stačí kliknúť na ikonu SDRIVE a máte okamžitý prístup. Vyhľadanie konkrétneho súboru a prenesenie nových dokumentov na NAS sa stane hračkou.

NAS so šikovným systémom

Systém NAS OS 4 udrží tím v súčinnosti zdieľaním, ktoré je intuitívne konfigurovateľné a kompatibilné naprieč platformami. Rozpracované projekty budú k dispozícii z notebooku, pracovné stanice aj z vášho tabletu a smartfónu. Podporuje aj univerzálne DLNA na streamovanie multimediálneho obsahu do inteligentného televízora, stolového prehrávača a podobne. K tomu sa dá interný systém OS 4 doplniť o funkčné aplikácie napríklad webový blog WordPress, OwnCloud, BitTorrent Sync a mnohé iné.

Postavený pre spoľahlivosť

NAS využíva disky optimalizované presne pre požiadavky podnikového úložiska. Tieto pevné disky sú navrhnuté špeciálne na prevádzku 24 × 7 a sú oveľa spoľahlivejšie ako bežné pevné disky v stolových počítačoch. Majú zlepšenú toleranciu na vibrácie a pokročilé funkcie pre správu vrátane niekoľkých profilov výkonu. K tomu je stanica vybavená dvojicou diskov nastaviteľných do zrkadlového RAID, čím neprídete o dáta ani v prípade zlyhania disku.

 
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Maximálna kapacita
20 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Download server, iSCSI, Databázový server, Print server Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
20 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Download server, iSCSI, Databázový server, Print server Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,7 GHz Hotovo!
Procesor
Intel Dual Core Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
0,5 W Hotovo!
Typická spotreba
64 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
218 mm Hotovo!
Výška
170 mm Hotovo!
Šírka
174 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,45 kg Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seagate STDE200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate NAS PRO 4bay 0TB STDE200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate STDE200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate STDE200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate NAS PRO 4bay 0TB STDE200.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií