Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Sector SZI10

Zobraziť katalóg
Sector SZI10
Náramok pánsky, materiál: chirurgická oceľ, bavlna
Kód:  SP3146 Produktové číslo:  8033288629511

Sector SZI10

Sector Jewels je talianska rýdzo pánska módna značka šperkov a ako základný materiál pre výrobu bola zvolená ušľachtilá oceľ. Každý šperk sa vyznačuje svojou jedinečnosťou, neobvyklým dizajnom a spracovaním na tej najvyššej úrovni. Neváhajte a zdôraznite svoj ??štýl a vašu osobnosť. Všetky šperky Sector sú dodávané v luxusných škatuľkách.

Náramok Play SZI10 vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čo prináša hneď niekoľko výhod. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento prívesok spolu s retiazkou, ktorý je súčasťou, vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Prevedenie je veľmi jednoduché a originálne v kombinácii ocele a bavlny. Nechýba zdobenie v podobe loga výrobcu. Náramok je možné nosiť ako pri normálnych ako aj spoločenských aktivitách. Ľahko ho zladíte s ostatným oblečením a doplnkami. Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu originálny darček, ktorý možno nosiť každý deň.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sector SZI10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SECTOR SZI10.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií