Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood

Zobraziť katalóg
SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood
4,4 5 hodnotení
Kozmetický štetec na očné tiene, syntetické štetiny
Kód:  KSPO128 Produktové číslo:  4007515190307

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood

Štetec SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood určený na nanášanie očných tieňov vám zaistí ich rýchlu a bezchybnú aplikáciu. Patrí do radu pre profesionálne líčenie Sefiros Red Wood a je vyrobený zo syntetických high-tech vlákien, ktoré sú extrémne jemné, no napriek tomu silné. Štetec má kratšie štetinky než bežné štetce, a tak zaistí rovnomernejšie nanesenie tieňov na celé viečko, prípadne s ním vytvoríte jemnejšiu modernú linku. Pohodlne sa drží v ruke a zabezpečuje dokonalý výsledok. Jemné štetiny zabraňujú podráždeniu pleti.

Štetec na nanášanie očných tieňov SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood má dokonalý dizajn, kombinácia červenohnedej drevenej rukoväte vhodne kontrastuje s matnou striebornou sponou z kovu, ktorá drží štetiny pohromade. Ľahko sa udržiava, v prípade potreby ho stačí umyť v teplej vode s trochou mydla. Po umytí je dôležité nechať štetec dôkladne voľne vyschnúť. Dostáva sa vám do rúk luxusný a pritom praktický štetec na nanášanie očných tieňov, ktorý bude spoľahlivý pomocník pri vašom každodennom líčení. Vyskúšajte tento výrobok, ktorý celkom určite splní vaše požiadavky a očakávania.

Typ:
Štetec na aplikáciu očných tieňov.

Použitie:
Aplikujte štetcom očné tiene podľa vášho vkusu a potreby. Môžete vytvoriť len slabú linku pre denné líčenie alebo vyplniť celé očné viečko pre večerné alebo slávnostné líčenie.

Rozmer:
Dĺžka 17 cm

Parametre a špecifikácia

Typ štetca
Na očné tiene Hotovo!
Materiál štetín
Syntetické Hotovo!
Tvar štetín
Plochý Hotovo!
Materiál rukoväti
Drevo Hotovo!
Dĺžka štetca
17 cm Hotovo!

Typ štetca

Typ štetca
Na očné tiene Hotovo!

Typ štetín

Materiál štetín
Syntetické Hotovo!
Tvar štetín
Plochý Hotovo!

Typ rukoväti

Materiál rukoväti
Drevo Hotovo!

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca
17 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií