P&G MS v hokeji_CZ

SEFIROS Foundation Brush Pastell

Zobraziť katalóg
SEFIROS Foundation Brush Pastell
Kozmetický štetec na make up, syntetické štetiny
Kód:  KSPO496 Produktové číslo:  4007515206244

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Foundation Brush Pastell Predaj skončil

SEFIROS Foundation Brush Pastell

Kozmetický štetec od svetoznámej značky Sefiros je skvelým pomocníkom pre všetky ženy, ktoré k svojmu líčeniu používajú mejkap. Štetec má dĺžku 15 cm a farebnú pastelovú rukoväť. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických high-tech vlákien, ktoré rýchlo a ľahko pomôžu vytvoriť každodenné líčenie. Praktický štetec je vhodný pre profesionálnych maskérov, ale rovnako dobre vám poslúži pri líčení v pohodlí vášho domova. Precízne roznesie tekutý mejkap presne tam, kam potrebujete. Doprajte si ľahké a vzdušné líčenie so štetcom Sefiros!

Vlastnosti štetca

  • Je určený na nanášanie mejkapu alebo korektora
  • Zanecháva ľahké a vzdušné líčenie
  • Je dlhý 15 cm
  • Má farebnú rukoväť v pastelovej farbe
  • Je vyrobený zo syntetických high-tech vlákien
  • Urýchľuje a uľahčuje líčenie

Líčenie ako od profesionála

Štetec na mejkap od dynamickej kozmetickej značky Sefiros zaisťuje profesionálnu ľahkú a rýchlu aplikáciu. Je vyrobený v EÚ a jeho dizajn je veľmi kvalitne spracovaný. Štetec sa dokonale prispôsobí pleti, nanesie na tvár potrebné množstvo mejkapu a rovnomerne ho roznesie podľa aktuálnej potreby. Jemné štetinky príjemne hladia pleť a nádherne ju líčia. Uľahčite si líčenie, kúpte si kvalitný štetec na mejkap, aby vaša pleť bola dokonalá!

Údržba štetca

Štetec je nutné pravidelne čistiť, aby zostala zachovaná jeho jemnosť a schopnosť precízneho líčenia. Štetec jemne umyte v teplej vode s trochou špeciálneho mydla Sefiros. Dbajte na to, aby sa voda nedostala dovnútra rukoväte, ktorá drží vlasy štetca pohromade. Štetec nechajte pred ďalším použitím dobre uschnúť, nevysušujte ho fénom ani ho nedávajte na radiátor, nechajte ho uschnúť voľne vlasmi smerom dolu.

Parametre a špecifikácia

Typ štetca
Na make up Hotovo!
Materiál štetín
Syntetické Hotovo!
Tvar štetín
Okrúhly Hotovo!
Dĺžka štetca
15 cm Hotovo!

Typ štetca

Typ štetca
Na make up Hotovo!

Typ štetín

Materiál štetín
Syntetické Hotovo!
Tvar štetín
Okrúhly Hotovo!

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca
15 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEFIROS Foundation Brush Pastell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEFIROS Foundation Brush Pastell.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií