Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

SEIKO SGEH61P1

Zobraziť katalóg
SEIKO SGEH61P1
Pánske hodinky – vodoodolnosť 10ATM
Kód:  KHO9683 Produktové číslo:  4954628205087 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEIKO SGEH61P1

Luxusné pánske analógové hodinky od renomovaného japonského výrobcu Seiko. Vzhľad hodiniek charakterizuje jednoduchosť, nadčasovosť a športovú elegancu. Hodinky sa však pýšia nielen skvelým dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Prehľadný ciferník vkusne dopĺňa oceľový ťah zložený z väčších častí. Sú vhodné na bežné denné nosenie aj ako doplnok na formálnejšie príležitosti.

Puzdro z ušľachtilej antikorovejj ocele, skrýva spoľahlivý strojček Seiko kalibru 7N42 s batériovým pohonom. Modrý ciferník chráni unikátne tvrdené zafírové sklíčko s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu i oderu. Minimalisticky pojaté indexy aj ručičky sú opatrené luminiscenčnými prvkami. Na ciferníku ďalej nájdete dátumovku. Zaujímavým detailom je červené zakončenie sekundovej ručičky. Vodoodolnosť zodpovedajúca štandardu 10 ATM je zárukou dostatočnej ochrany proti vlhkosti pri kúpaní vo vani či vodných športoch – s hodinkami na ruke sa môžete potápať až do hĺbky 8 metrov bez obáv o poškodenie hodiniek. 

Hodinky Seiko dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Doprajte si japonský zmysel pre detail a spoľahlivosť

  • Pánske analógové hodinky v nadčasovom, športovo elegantnom dizajne
  • Zafírové sklíčko s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu
  • dátumovka
  • Luminiscenčné prvky
  • Vodoodolnosť vhodná pre vodné športy

Zafírové sklíčko

Skvelé sklíčko, ktoré predstavuje to najlepšie čo si môžete vybrať. Vďaka jeho mimoriadnej tvrdosti ho, bežnými predmetmi, nezničíte ani keď si to budete želať. Má veľmi dobré optické vlastnosti, takže čas na ciferníku bude vždy perfektne čitateľný.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEIKO SGEH61P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SGEH61P1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEIKO SGEH61P1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií