PET AP+ plus nový vizuál

SEIKO SSC493P1

Zobraziť katalóg
SEIKO SSC493P1
Pánske hodinky
Kód:  KHO9719 Produktové číslo:  4954628205483 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEIKO SSC493P1

Luxusné pánske analógové hodinky od renomovaného japonského výrobcu Seiko. Vzhľad hodiniek sa vyznačuje nadčasovou a športovou eleganciou. Hodinky sa však môžu pochváliť nielen skvelým dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Majú jedinečný solárny pohon, chronograf a tachometer . Všetky funkcie sú jasne zobrazené čiernym ciferníkom, ktorý elegantne dopĺňa oceľový ťah väčších častí. Hodinky sú vhodné pre každodenné nosenie, ako aj pre rôzne športové udalosti. 

Puzdro z nehrdzavejúcej ocele skrýva spoľahlivý solárny motor Seiko V175, ktorý poskytuje rezervu 6 mesiacov . Čierny ciferník chráni tvrdené minerálne sklíčko s veľmi vysokou odolnosťou proti oderu a poškriabaniu. Minimalizovane definované indexy a ruky sú vybavené luminiscenčnými prvkami Lumi Brite, ktoré budú trvať v tme veľmi dlhú a vysokú intenzitu. V troch pod-centimetroch je zobrazený chronograf - stopka s presnosťou 1/5 sekundy. Na číselníku je aj tachymetrická stupnica. Vodotesnosť štandardu 10 ATM je zárukou adekvátnej ochrany proti vlhkosti pri kúpaní alebo vodných športoch - môžete sa potápať hodinami na rukách až 8 metrov bez obáv o poškodenie hodiniek. 

Seiko hodinky dostanete v originálnej záručnej karte a návode na obsluhu.

Vychutnajte si japonský zmysel pre detail a spoľahlivosť

  • Pánske analógové hodinky v nadčasovom, športovom a elegantnom dizajne
  • Mechanický pohon so solárnym pohonom, bežiaca rezerva po dobu 6 mesiacov
  • Chronograf - 1/5-sekundové stopky
  • Dateovka
  • Kvalitné spracovanie z celej ocele
  • Vysoko odolné tvrdené minerálne sklo - Hardlex
  • Luminiscenčné prvky s technológiou Lumi Brite
  • Vodotesnosť vhodná pre vodné športy

Solárny pohon

Pozerám sa na napájanie vysokokapacitného kondenzátora (dobíjacieho akumulátora) nabitého solárnymi panelmi, ktoré sú postavené pod číselníkom. Môžete ľahko rozpoznať nízku úroveň nabitia batérie - druhá ruka sa začne pohybovať v dvoch sekundových intervaloch. Pri dobíjaní by tvár mala byť vystavená slnečnému žiareniu alebo silnému umelému zdroju svetla.

Lumi Brite

Najnovšia technológia luminiscenčných farieb vyvinutá spoločnosťou Seiko. V tme môže trvať 3-5 hodín, 10 krát dlhšie ako bežne používané luminiscenčné farby . Aj intenzita žiarenia Lumi Brite je oveľa vyššia a pretože sa používajú iba anorganické materiály, kvalita farieb zostáva stabilná aj po veľmi dlhej dobe - nie sú "zvýraznené". Okrem toho je 100% bezpečný pre ľudské zdravie aj pre životné prostredie.

Hardlex

Vytvrdený minerálny sklíčok alebo Hardlex je minerálne sklo s povrchom odolným proti oderu a poškriabaniu. Je mimoriadne odolný a vyznačuje sa vynikajúcimi optickými vlastnosťami - takže dáta na tvári budú vždy dokonale čitateľné.

tachometer

Funkcia sledovania určená na meranie priemernej rýchlosti vozidiel, motocyklov alebo vlakov. Super záležitosť, napríklad na automobilových pretekoch alebo vo vlaku. Po spustení stlačte stopky a po zastavení zastavte 1 km. Výsledná priemerná rýchlosť vozidla sa odčíta z číselníka tachymetra v mieste, kde je druhá ruka zastavená. (pretekárske a vlakové trasy sú vybavené prvkami, ktoré vám umožňujú získať presné informácie o tratiach)

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEIKO SSC493P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SSC493P1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií