Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seiko SSC499P1

Zobraziť katalóg
Seiko SSC499P1
Pánske hodinky
Kód:  KHO9720 Produktové číslo:  4954628205506 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seiko SSC499P1

Luxusné pánske analógové hodinky od renomovaného japonského výrobcu Seiko. Vzhled hodiniek charakterizuje nadčasovosť a športovej elegancie. Hodinky sa však pýši nielen skvelým dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Disponujú unikátnym solárnym pohonom, chronografom a tachymetrom. Všetky funkcie veľmi prehledne zobrazuje čierny ciferník, ktorý vkusne dopĺňa čierny kožený opasok. Hodinky sú vhodné na bežné denné nosenie aj pre najrôznejšie športové udalosti. 

Puzdro z nerezovej ocele s čiernou povrchovou PVD úpravou, skrýva spoľahlivý strojček Seiko kalibru V175 so solárnym pohonom, ktorý poskytuje rezervu chodu 6 mesiacov. Čierny ciferník chráni tvrdené minerálne sklíčko s veľmi vysokou odolnosťou proti oderu a poškriabaniu. Minimalisticky pojaté indexy aj ručičky sú opatrené Lumi Brite luminiscenčnými prvky, ktoré vydržia v tme žiariť veľmi dlho as vysokou intenzitou. Tri subciferníky zobrazujú chod chronografu - stopiek s presnosťou 1/5 sekundy. Na ciferníku ďalej nájdete dátumovku a tachymetrickou stupnici. Vodotesnosť zodpovedajúce štandardu 10 ATM je zárukou dostatočnej ochrany proti vlhkosti pri kúpaní vo vani či vodných športoch - s hodinkami na ruke sa môžete potápať až do hĺbky 8 metrov bez obáv o poškodenie hodiniek. 

Hodinky Seiko dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Doprajte si japonský zmysel pre detail a spoľahlivosť

  • Pánske analógové hodinky v nadčasovom, športovo elegantnom dizajne
  • Mechanický strojček so solárnym pohonom, rezerva chodu 6 mesiacov
  • Chronograf - stopky s presnosťou na 1/5 sekundy
  • dátumovka
  • Vysoko odolné tvrdené minerálne sklo - Hardlex
  • Luminiscenčné prvky s technológiou Lumi Brite
  • Vodotesnosť vhodná pre vodné športy

solárny pohon

Hodinkám dodáva energiu vysokokapacitné kondenzátor (dobíjacie batérie) nabíjaný solárnymi panelmi, ktoré sú zabudované pod ciferníkom. Nízky stav batérie spoznáte ľahko - sekundová ručička sa začne pohybovať vo dvojsekundových intervaloch. Pre dobitie stačí ciferník vystaviť slnečnému žiareniu alebo silnému zdroju svetla umelého.

Lumi Brite

Najnovšia technológia luminiscenčných farieb vyvinutá v Seiko. V tme vydrží žiariť po dobu 3 - 5 hodín, čo je 10 × dlhšie než u bežne využívaných luminiscenčných farieb. Tiež intenzita žiarenia farieb Lumi Brite je oveľa vyššia a vďaka tomu, že na ich výrobu boli použité iba anorganické materiály, zostáva kvalita farieb stála aj po veľmi dlhej dobe - nedochádza k ich "vysvietenie". Navyše sa jedná o látku 100% bezpečnú voči ako ľudskému zdraviu, tak aj životnému prostrediu.

Hardlex

Tvrdené minerálne sklíčko, čiže Hardlex je minerálne sklo s povrchom upraveným proti oderu i poškriabaniu. Je mimoriadne odolné a naviac vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže údaje na ciferníku budú vždy dokonale čitateľné.

tachymeter

Funkcie hodiniek určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť treba na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetre v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seiko SSC499P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SSC499P1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seiko SSC499P1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií