Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Sema Balance boat 210

Zobraziť katalóg
Sema Balance boat 210
5 1 hodnotení
Rybársky prút dvojdielny, dĺžka 2,1 m, vrhacia záťaž 500 g
Kód:  SPT4424 Produktové číslo:  8591432050135

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sema Balance boat 210

Patríte medzi milovníkov rybolovu na mori či nórskych fjordoch? Rybárske udice sú neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého rybára a na veľké kúsky je potrebné vyberať si tie správne. Práve na tieto účely bol stvorený vysokokvalitný prút značky SEMA s označením Balance boat.

Vlastnosti

  • Vyrobený z dutého laminátu
  • Určený na zdolávanie veľkých rýb z extrémnych hĺbok
  • Obojstranné ruličky namiesto očka
  • Jedna odsadená EVA rukoväť
  • Vrhacia záťaž 500 g

Pre náročnejších ...

Moderný prút vysokej kvality je ideálny pre rybárov, ktorí lovia veľké ryby na mori a v hĺbkach. Práve na tieto účely je tu odsadená EVA rukoväť, ktorá uľahčuje a napomáha lovu v takomto prostredí. Prút je vyrobený z dutého laminátu, takže nie je taký ťažký, čo sa odráža predovšetkým na lepšej manipulácii. Krásna čierna farba s prvkami zelenej dodáva udici s dĺžkou 2,1 m atraktívny vzhľad. Navyše ju možno jednoducho zložiť, pretože je vyrobená z dvoch častí, teda je aj ľahko prenosná. Užite si rybárčenie s týmto odborníkom, ktorý ponúka naozaj vynikajúci pomer cena/výkon.

Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia prútu:
Delená

Vrhacia záťaž:
500 g

Dĺžka prútu:
210 cm

Zložená dĺžka:
113 cm

Počet dielov:
2

Poznámka:
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sema Balance boat 210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sema Balance boat 210 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sema Balance Boat 210.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií