Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Sencor Element 10.1 V2 16GB

Zobraziť katalóg
Sencor Element 10.1 V2 16GB
4,1 22 hodnotení
Tablet - Dotykový 10.1 "1280x800 IPS LCD, Cortex A9 Dual-core 1.5GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth, 2x Webkamera, USB 2.0, microSDHC slot, Li-Pol 6200mAh, HDMI, Kryt s BT klávesnicou, Google Android 4.1 Jelly Bean
Pridať do zoznamu
Sencor Element 10.1 V2 16GB 142,18 € Použité

Sencor Element 10.1 V2 16GB

Sencor Element 10.1 V2 16GB je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Bohato výkonný, všetkým potrebným vybavený tablet značky Sencor prichádza s exkluzívnou Bluetooth klávesnicou slúžiace ako stojan a pri nepoužívaní ako ochranný kryt! Je ideálny pre domáce i cestovné využitie, kde poskytne spojenie veľkého výkonu v elegantnom tele. Vďaka klávesnica, ktorú budete mať všade so sebou ako ochranný kryt, bude vítaný aj pre prácu s dokumentmi, maily a iné kancelárske použitie. Uplatní sa pre širokú škálu aplikácií aj ako multimediálny prehrávač zvládajúci aj HD video. Jeho hardvérové vybavenie samozrejme nevylučuje ani herné využitie.

Oproti svojmu podarenému predchodcovi prekonal zúženie profilu na 9,7 mm! Pre väčšiu odolnosť bol pridaný kovový zadný kryt. Môže sa pochváliť vysokým výkonom 2jádrového procesora skrývajúci 4jádrový grafiku a moderným operačným systémom Google Android 4.1. Vo výbave tabletu nájdeme webovú kameru aj zadnú kameru s vyšším rozlíšením, takže zaobstaráte snímky aj videa. Pre periférne zariadenie je na teleUSB 2.0. Pripojenie veľkoplošného televízora zariadi Micro HDMI.

Zobrazovanie všetkého obsahu a ovládanie tabletu má na starosti dotykový displej typu IPS s uhlopriečkou 10,1 ", Na ktorom sa zobrazujú živé, sýte farby a ostrý obraz podporí veľmi jemné rozlíšenie. Displej je v praktickom pomere 16:10. Vďaka automatickej rotáciu a vstavanému G-senzoraho možno použiť aj na výšku, kde ho určite využijete pre čítanie či prácu s dokumentmi alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok. Senzor poslúži aj ako ovládací prvok nejednej hry.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element 10.1 V2 16GB
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií