Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor Element P501 Dual SIM biely

Zobraziť katalóg
Sencor Element P501 Dual SIM biely
4,4 3 hodnotení
Mobilný telefón 5 "854x480 IPS LCD, Broadcom JAVA 23350 Quad-Core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 EDR + A2DP, MicroSDHC, 3G, FM, micro USB, Android 4.4
89,24 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RC402c2 Produktové číslo:  8590669154920 Stránky výrobcu
Sencor Element P501 Dual SIM biely 89,24 € Zánovné

Sencor Element P501 Dual SIM biely

Sencor Element P501 Dual SIM biely je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Telefón so zaujímavým pomerom ceny, výbavy a výkonu, čo z neho robí šikovného spoločníka na cesty aj pre spríjemnenie odpočinku doma na gauči. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí podpora dvoch SIM, rozmerný displej, 4jádrový procesor s 1 GB RAM a 5 Mpx fotoaparát s prisvetľovacia diódou. Vďaka operačnému systému Android sa stáva univerzálnym nástrojom. Dostanete sa k obrovskému množstvu hier a užitočných aplikácií, ktoré rozšíria možnosti telefónu presne podľa vášho gusta.

Výbava do terénu i na doma

Prehľad o všetkom máte na 5 "displeji. Zobrazovacia technológia IPS vám prinesie oproti konvenčným obrazovkám sýte farby, viditeľnosť iz uhla a tiež za slnečného dňa . Telefón nezaostáva ani čo sa konektivity týka. Podpora 3G sietí, WiFi (b/g/n), Bluetooth či vnútorná pamäť 4 GB, rozšíriteľná vďaka slotu na Micro SD karty, to všetko je pre telefón samozrejmosťou. Nechýba ani GPS modul podporujúci všetky možné druhy navigáciou, a vy sa tak už nikdy nestratíte. Príjemným bonusom je odklápacie puzdro.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element P501 Dual SIM biely
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií