AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sencor SBG 3701SL

Zobraziť katalóg
Sencor SBG 3701SL
4,8 6 hodnotení
Kontaktný gril kontaktný, 1750 W, nepriľnavá povrchová úprava grilovacej plochy, vyberateľná miska na odkvapkávanie oleja, ochrana proti prehriatiu (tepelná poistka)
Kód:  SEEG007 Produktové číslo:  41003562 Stránky výrobcu

Sencor SBG 3701SL

Grilujte aj v teple domova s kontaktným elektrickým grilom Sencor SBG 3701SL vhodným na grilovanie mäsa, panini a zeleniny. Vďaka nepriľnavému povrchu gril ocenia aj milovníci zdravej výživy, pretože pri grilovaní nemusíte použiť ani kvapku oleja. Správna teplota nahriatia sa automaticky reguluje a vy ju spoznáte podľa svetelného indikátora. Gril disponuje aj tepelnou poistkou. Ľahko prenosný gril disponuje aj praktickými protišmykovými nožičkami a priestorom na uschovanie napájacieho kábla v podstavci. Rebrovaná grilovacia platňa vymrští vodu a olej, súčasťou je aj vyberateľná miska na odkvapkávanie oleja. Špeciálny mechanizmus zabezpečí rovnomerný prítlak. Gril ľahko vyčistíte obyčajným obrúskom a môžete ho skladovať v zvislej polohe. Aretácia vo zvislej polohe na jednoduché prenášanie. Rozmery grilovacej dosky (šírka × hĺbka) sú 37,5 × 25,7 cm. Príkon: 1750 W. 

Kľúčové vlastnosti

  • vhodný na prípravu mäsa, zeleniny a panini
  • nepriľnavý povrch umožňujúci grilovať bez oleja
  • automatická regulácia teploty 100 - 220 °C
  • praktické protišmykové nôžky a priestor na uschovanie napájacieho kábla
  • rebrovaná grilovacia platňa
  • vyberateľná miska na odkvapkávanie oleja

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Teflón Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
964 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
37,5 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
25,7 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
14 cm Hotovo!
Šírka grilu
38 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
31 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 750 W Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SBG 3701SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBG 3701SL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SBG 3701SL Sencor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií