AD homeoffice PET

Diskusia k Sencor SBL 2200WH biely

Zobraziť katalóg
Sencor SBL 2200WH biely - Stolný mixér

Diskusia k Sencor SBL 2200WH biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SBL 2200WH biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SBL 2200WH biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SBL 2200WH biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den,zajímalo by mě zda jde v tomto také rozdrtit led.

Je možnost dokoupit láhve ?

Zdravím :) Zaujímalo by ma, ako je to s tou nepretržitou dobou prevádzky, lebo tu to nikde nevidím, ale tu (Odkaz do neznáma sa o tom zmieňujú, že je to akýsi čas, ktorý dokáže mixer pracovať na jedno zapnutie, teda na jednu várku. Nemala by byť nižšia, než dve minúty, inak sa nepomixuje obsah dokonale. Čo si o tom myslíte vy? Nerada by som zas kúpila mačku vo vreci... ďakujem 🙂

Vymiesi mi to aj beton?

Dobry den, je tento mixer mozne pouzivat take v USA kde je 120 voltu?

Dobrý den,nikde k výrobku není napsáno kolik to zvládne otáček.

Zdravim, prosim vas aky je rozdiel medzi tymto produktom a SENCOR SBL 2300? Zdaju sa mi uplne rovnake. Dakujem

Drti lad?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií