Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SBP 915

Zobraziť katalóg
Sencor SBP 915
4,4 29 hodnotení
Tlakomer – digitálny, na predlaktie, 60 pamätí, oscilometrické meranie, meria rozsah tlaku 0–300mmHg, srdcového pulzu 40–199tepov/min, veľký LCD, automatické vypnutie, 4×AAA batérie, sieťový adaptér
Kód:  EAZ2092b Produktové číslo:  SBP915 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SBP 915

Tlakomer na jednoduché meranie v domácich podmienkach schopný merať systolický aj diastolický tlak vrátane ich priemerných hodnôt, využívajúc oscilometrickú metódu merania. Okrem dobrej funkčnej výbavy a jednoduchého používania sa môže prístroj pochváliť aj ocenením iF German Design Award 2010 za svoj vydarený vzhľad. Popri krvnom tlaku meria aj srdcový pulz a dokonca dokáže indikovať arytmiu.Všetky dáta sú prehľadne indikované prostredníctvom ľahko čitateľného čiernobieleho displeja.Ovládanie prebieha pomocou dotykových tlačidiel. Obvod tlakovacej manžety je možné nastaviť v rozmedzí od 22 do 42 cm (prístroj pri meraní tiež upozorňuje na roztrasenú ruku, ktorá by mohla skresľovať výsledky). Pamäť zariadenia má kapacitu až 60 meraní vrátane záznamu dátumu a času merania (pre dvoch užívateľov). Na napájanie je možné využiť sieťový adaptér alebo štyri AAA batérie. Súčasťou balenia sú štyri batérie, sieťový adaptér a prepravné puzdro.

Parametre a špecifikácie:

Funkcia:

Meranie systolického a diastolického tlaku vrátane priemerných hodnôt
Grafické rozlíšenie výšky tlaku (nízky/normálny/zvýšený/kritický)
Meranie srdcového pulzu
Indikácia arytmie
Nastaviteľný obvod tlakovacej manžety 22 – 42 cm
Pamäť na 60 meraní (pre 2 používateľov) vrátane záznamu dátumu a času merania
Oscilometrická metóda merania
Rozsah merania: tlak 0 – 300 mmHG, pulz 40 – 199 tepov/min.
Presnosť merania: ±3 mmHG, pulz ±5%
Možnosť voľby jednotiek tlaku (mmHG alebo kPa)
Varovná idikácia v prípade roztrasenej ruky pri meraní

Napájanie:
4 x AAA batérie alebo sieťový adaptér
Indikácia slabej batérie

Rozmery:
180 × 100 × 39 mm (bez manžety)

Hmotnosť:
300 g (bez batérií a manžety)

Dodávané príslušenstvo:
Cestovné puzdro
4× AAA batérie
Sieťový adaptér

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SBP 915 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBP 915. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SBP 915.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií