Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sencor SES N305V

Zobraziť katalóg
Sencor SES N305V
Premietacie plátno roletové, rozmer 305×229cm, uhlopriečka 150", pomer strán 4:3, matne biele plátno, čierne okraje, biele telo
Kód:  WX711h9 Produktové číslo:  SESN305V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SES N305V

Sencor SES N305V je závesné projekčné plátno s rozmermi 305 × 229 cm (4 : 3), ktoré možno veľmi jednoducho upevniť na stenu či strop v domácnosti alebo firemnom prostredí. Matne biela projekčná plocha verne zobrazuje farby a veľký rozmer plátna umožňuje početnému obecenstvu naplno si vychutnať fotografie, filmy či prezentácie vo vysokom rozlíšení z širokého pozorovacieho uhla. Svetlo nepriepustná zadná strana zabraňuje nechceným stratám kontrastu presvietením.

Plátno je elektricky rolovateľné z oceľového, bielo lakovaného tubusu, ktorý slúži ako ochrana v čase, keď práve nepremietate. Štandardne je ovládanie umiestnené na prívodnom kábli, voliteľne je možné získať aj bezdrôtové diaľkové ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Typ plátna
Roletové Hotovo!
Typ projekcie
Predné Hotovo!
Uhlopriečka plátna
150" (381 cm) Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Šírka plátna
305 cm Hotovo!

Konštrukcia

Typ plátna
Roletové Hotovo!
Typ projekcie
Predné Hotovo!

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna
150" (381 cm) Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Šírka plátna
305 cm Hotovo!
Výška plátna
229 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!

Farba

Farba plátna
Matne biele plátno Hotovo!
Farba tela
Biele telo Hotovo!
Farba okraja
Čierne okraje Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SES N305V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SES N305V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SES N305V.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií