Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Sencor SKS 5024RD červená

Zobraziť katalóg
Sencor SKS 5024RD červená
4,8 55 hodnotení
Kuchynská váha – digitálna, s hladkou plochou, klasický dizajn, váži do 5 kg s presnosťou na 1 g, s možnosťou voľby medzi jednotkami gram, kilogram a mililiter, Aquatronic, automatické vypnutie, s funkciou TARE, indikácia preťaženia, indikácia slabej batérie, dotykové ovládanie a podsvietený displej, materiál sklo, červená farba, rozmery 1,6 × 20,1 × 18,4 cm (V׊×H), na 1 CR2032 batériu, batéria súčasťou balenia
Kód:  EAV420i Produktové číslo:  SKS5024RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SKS 5024RD červená

Sencor SKS 5024RD predstavuje skvelého pomocníka vhodného do každej kuchyne. Moderná kuchynská váha vám uľahčí prípravu pokrmov a zaistí vždy skvelé výsledky. Telo je vyrobené z kvalitného tvrdeného bezpečnostného skla.

Špičková váha s váživosťou do 5 kilogramov meria s presnosťou na 1 gram. Potrebné hodnoty ľahko odpočíta z veľkého LCD displeja. Vďaka šikovnému systému môžete ľahko zvážiť objem vody aj mlieka v mililitroch a hmotnosť pevných prísad v gramoch alebo librách. Maximálnu presnosť merania zaistia 4 integrované senzory. Využiť možno aj funkcie postupného dovažovania a nulovania hmotnosti nádoby.

Nespornou výhodou je komfortné ovládanie, ktoré zvládne úplne každý. Nastavenie vám uľahčia dotykové ovládacie senzory s vysokou životnosťou. Prístroj je napájaný pomocou jednej 3 voltovej batérie, o ktorej stave vás informujú efektívne indikátory. Batéria je navyše súčasťou každého balenia. Upozornený budete tiež pri prípadnom preťažení prístroja. Úspornú funkciu plní systém automatického vypnutia po 60 sekundách pri nečinnosti.

Oceníte kompaktné rozmery a elegantný dizajn v štýlovom farebnom prevedení.

Kľúčové vlastnosti:

  • Dotykové ovládacie senzory
  • Funkcia nulovania hmotnosti nádoby
  • 4 senzory pre vyššiu presnosť váženia

Parametre a špecifikácia:

Maximálna hmotnosť:
5 kg

Rozlíšenie:
1 g

Napájanie:
1 x 3 V lítiová batéria

Farebné prevedenie:
Červené

Rozmery:
201 x 184 x 16 mm

 

Hmotnosť:

0,49 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Typ
Digitálna Hotovo!
Určenie
Kuchynská Hotovo!
Vyhotovenie
S hladkou plochou Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ

Typ
Digitálna Hotovo!
Určenie
Kuchynská Hotovo!
Vyhotovenie
S hladkou plochou Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Max. nosnosť
5 kg Hotovo!
Presnosť váženia
1 g Hotovo!
Jednotka
Gram, Kilogram, Mililiter Hotovo!
Vlastnosti
Indikácia preťaženia, Indikácia slabej batérie, Dotykové ovládanie, Podsvietený displej Hotovo!
Funkcie
TARE, Voľba jednotiek, Automatické vypnutie, Aquatronic Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Rozmery

Šírka
20,1 cm Hotovo!
Výška
1,6 cm Hotovo!
Hĺbka
18,4 cm Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Batéria Hotovo!

Batéria

Typ batérií
CR2032 Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SKS 5024RD červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SKS 5024RD červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SKS 5024RD Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor SKS 5024RD Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SKS 5024RD piros.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií