Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sencor SLL 47

Zobraziť katalóg
Sencor SLL 47
5 4 hodnotení
Baterka kovová, dosvit 500m, CREE LED dióda 10W, životnosť 50000 hodín, 600lm, možnosť regulácie intenzity svetelného toku, 2 režimy svietenia, 4.5V, 3x C
Kód:  JN601o Produktové číslo:  SLL 47 Stránky výrobcu

Sencor SLL 47

Špičková, odolná a profesionálne svietidlo Sencor SLL 47 je ideálnym spoločníkom nielen pre outdoorové aktivity, ale aj ako núdzové osvetlenie na chaty či chalupy. Zdrojom svetla je mimoriadne svietivá CREE LED dióda s výkonom 10 W. Jej svetelný tok dosahuje hodnoty až 600 lm a životnosť sa šplhá až k 50 000 hodinám. Veľmi vysoký je aj dosvit, ktorý činí až 500 metrov. K dispozícii vám budú hneď dva režimy svietenia - 100% a 30%. U tohto svetla môžete ľahko regulovať šírku lúča. Tiež disponuje kvalitnou konštrukciou, ktorá je celá vyrobená z hliníka, čo je záruka vysokej odolnosti a životnosti. Nechýba ani praktický klip na popruh.

kľúčové vlastnosti

  • Regulácia šírky lúča
  • LED dióda s vysokou životnosťou
  • Dosvit až 500 m
  • Dva režimy svietenia
  • Dlhá výdrž batérií

Doplňujúce informácie:

LED:
CREE XML T6

funkcia:
regulácia šírky lúča
FULL / SEMI / OFF

materiál:
hliník

dosvit:
500 m

Svetelný tok:
600 lm

napájanie:
4,5 V, 3 × C

Doba svietenia:
8 - 300 hodín

Stupeň krytia:
IP x4

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SLL 47
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SLL 47. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SLL 47.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií