AD homeoffice PET

Diskusia k Sencor SRC 160 R

Zobraziť katalóg
Sencor SRC 160 R - Rádiobudík

Diskusia k Sencor SRC 160 R

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SRC 160 R, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SRC 160 R ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SRC 160 R vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dovolim si zeptat se ještě jednou, zda radio při zapnutém buzení hraje, dokud ho nevypnu, či je tam časový limit např. 30 minut. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. V návodu je uvedeno, že buzení se vypne stisknutím On/off a budík se připraví na další den. Je doba buzení skutečně dána stisknutím výše uvedeného tlačítka? Některé typy i u Sencoru mají v návodu uvedeno, že po 30 min se buzení vypne, tento to v návodu nemá uvedeno. Bude tedy budík budit déle? Děkuji za odpověď. Drahovzal

Dobry den, je napajany aj zo siete 230V? v pripade vypadku siete si zapameta predvolby? ukazuje digitalne frekvenciu naladenej stanice v MHz ? dakujem za odpoved,

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií