Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Diskusia k Sencor SVC 611BL

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 611BL - Bezvreckový vysávač

Diskusia k Sencor SVC 611BL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SVC 611BL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SVC 611BL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SVC 611BL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den, v potpise uvadzate - Vďaka tomu sa podstatne šetrí HEPA filter. Ten je umývateľný, trieda 12 - jeho účinnosť je 99,5 %. je tato informacia spravna?? ved na stranke uvadzate, ze EPA 12 je 95.5 %. https://www.alza.sk/ako-vybrat-vreckovy-vysavac : moznost typ filtracie. ak si chcem kupit vysavac, chcem mat jasno v otm, o ake filtre skutocne ide, ankolko som alergik. a este podotykam, pri vysavacoch mate bezne uvedene v popisoch ze filtracia je 99.98 %, co nezodpoveda ani jednemu vasmu popisu v tabulke. kde je chyba??? dajte to na spravnu mieru!

Dobry den, zakoupil jsem tento model nicmene pres veskerou snahu a cteni uzivatelskeho manualu nepodarilo se mi otevrit nadobu na prach. Video ktere jste zaslali jednomu z tazajicich nademnou je pro jiny model. Tento model tohle tlacitko pro otevirani nema. Prosim o radu at nemusim produkt vracet.

Chcem sa opytat, aky filter tam ide?

Dobrý den, koupila jsem si tento vysavač, ale i když jsem technický typ, nepodařilo se mi otevřít nadobu na prach!!! Můžete mi prosím poradit nebo poslat nějaké video. Budu vám moc vděčná Markéta

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií