Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser HD 598

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 598
5,0 19 hodnotení
Slúchadlá dynamická, otvorená, 12-38500 Hz, 270g, jack 6.3mm
Kód:  JM160 Produktové číslo:  HD 598 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 598

Otvorené dynamické slúchadlá Sennheiser HD 598 zaujmú vynikajúcou zvukovou kvalitou a podareným dizajnom. Vynikajú excelentne priestorovým prednesom, ktorý zaisťuje špeciálny Surround Reflector. Sú vybavené systémom EAR (Ergonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), vďaka ktorému je cesta zvuku do ucha úplne optimálna a vyznie celkom prirodzene a verne. Mimoriadne silné neodymové magnety pohybujú cievkou a membránou z materiálu Duofol, čo zaručuje vernú a živú reprodukciu vrátane všetkých špičkových hudobných detailov. Pokročilý materiál mušle obmedzuje vznik a šírenie vibrácií a zároveň znižuje skreslenie v hudobnom obraze.

Konektivitu slúchadiel obstaráva 6,3 mm jack na ľahko odnímateľnom kábli. Jeho nový bajonetový spôsob uchytenia umožňuje mimoriadne jednoduchú manipuláciu. HD 598 realizujú výrazné prepojenie estetiky a technickej vycibrenosti. Kombinácia jemného béžového sfarbenia s tmavým drevom, kovovými doplnkami a tmavo hnedým polstrovaním mušle vytvárajú mimoriadne exkluzívny a luxusný vzhľad. Zhodnotíte technické údaje a preveríte kvalitu reprodukcie posluchom, zistíte, že ide o kombináciu najlepšieho s najlepším. Presne zvolená geometria tvaru membrány minimalizuje harmonické skreslenie počas reprodukcie a rúno (vysoko odolné a pod veľkým tlakom lisované) znižuje harmonické skreslenie pod 0,1%. Frekvenčný rozsah siaha od 12 do 38 500 Hz.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 598 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 598. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 598. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 598. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 598.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií