PET AD homeoffice

Diskusia k Sennheiser MOMENTUM In-Ear i

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM In-Ear i - Slúchadlá

Diskusia k Sennheiser MOMENTUM In-Ear i

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sennheiser MOMENTUM In-Ear i, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sennheiser MOMENTUM In-Ear i ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sennheiser MOMENTUM In-Ear i vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, prosím o radu. Čtu, že tyto slucháta jsou vícemnéně pro Apply. Budou kompatibilní také s Androidem? Bude zvuk a basy kvalitní? Co jsem zkoušel asi 4 z domácí zásoby, tak hrajou všechny plechově. Budu je používát vyloženě jen s telefonem. Děkuji za odpověď.

Dobry den, pred 5 mesiacmi som si u Vas kupil sluchatka Sennheiser momentum in-ear i. Zial, v baleni som nenasiel ziadne nahradne stuple do usi. Rozhodol som sa to neriesit po minulych skusenostiach (dlhe cakanie, neuznanie a pod.), koniec koncom mi tie jedny sedeli akurad. Co je problem, nedavno sa mi stratili len tie stuple. Skusal som rozne ake som ponachadzal doma, ale vsetky maju moc velky priemer. Neviete mi poskytnut nejake stuple takejto velkosti okrem tych "foam buds" ktore ponukate k tymto sluchatkam? Dakujem vopred, Filip Pitak

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií