Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEI Brown

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEI Brown
Slúchadlá elegantný dizajn, citlivosť 112 dB, 16 - 22 000 Hz, impedancia 18 ohm, kompatibilný so systemom iOS, 1.4m odpojiteľný kábel
Kód:  JM165b2b Produktové číslo:  506394 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEI Brown Predaj skončil

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEI Brown

Máte po krk špuntov sa zašmodrchaným káblom a nezáživným zvukom? So slúchadlami Senheiser Momentum naberie počúvanie hudby úplne nový smer. Doprajte si nezabudnuteľný umelecký zážitok a vychutnajte si elegantný dizajn, ktorý sľubuje maximálny komfort pri nosení.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladká poťahová látka nedrie uši ani pri dlhodobom nosení
  • Vyvážený zvuk
  • Kompatibilita s iOS
  • Odpojiteľný kábel sa dá ľahko vymeniť

Odolnosť a pohodlie na prvom mieste

Skladacími posuvníkmi pre ľahšie uloženie do vrecka alebo batožinu zrejme Senheiser Momentum až tak neprekvapí. Tromfom týchto slúchadiel je však odolná konštrukcia z nerezovej ocele a priedušná poťahová látka Alcantara. Nežnejšie ako ona, objíme váš sluch skutočne máločo.

Pre klasické aj múdre zariadenia

Geniálny kompromis medzi výškami a basmi zaručuje okrem citlivosti 112 dB tiež impendancia s hodnotou 18 ohmov. Slúchadlá výrobcovia optimalizovali ako pre počúvanie na bežných MP3 prehrávačoch, tak na múdrých telefónoch a iných mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS.

Vymeniteľný kábel

Senheiser Momentum korunuje atraktívne hnedá farba a šikovný mini ovládač hlasitosti, s ktorým môžete dokonca prijímať hovory. Okrem toho majú aj odpojiteľný kábel, ktorý je možné v prípade poškodenia ľahko a lacno vymeniť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEI Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Brown.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií