Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory
Slúchadlá – elegantný dizajn, citlivosť 112dB, 16-22000Hz, impedancia 18 ohm, kompatibilný so systemom iOS, 1.4m odpojiteľný kábel
Kód:  JM165b2c Produktové číslo:  506395 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory Predaj skončil

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory

Dizajnovo vydarené slúchadlá, ktoré naplnia všetky vaše predstavy o zvukovej kvalite, štýle a v neposlednom rade tiež komforte. Hneď na prvý pohľad je jasné, že sa jedná o prémiový výrobok, ktorého vzhľad nadchne nejedného náročného zákazníka. Spoločne s vymaznaným dizajnom poteší aj kvalita hudobnej reprodukcie. Za všetko hovorí už samotný frekvenčný rozsah, ktorý leží na míle ďaleko za hranicou ľudského vnímania. Doslova každá fonetická nuansa je vykreslená v tých najjemnejších detailoch. Samozrejme nemôžu chýbať ani silné neodýmové magnety, ktoré dotvoria celkový hudobný zážitok naozaj hlbokými basmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Úchvatná hudobná reprodukcia
  • Pohodlné nosenie
  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Praktické ovládacie prvky
  • Zabudovaný mikrofón

Komfort po všetkých smeroch

Pokiaľ ide o konštrukciu, pozostáva z vysoko kvalitných materiálov, ako sú antikorová oceľ a Alcantara - velurová umelá koža z laminovanej netkanej textílie. Vrchnú stranu zdobí pohodlný hlavový most, zatiaľ čo mušle sú opatrené mäkkými náušníkmi. Všetko spoločne umožňuje majiteľovi pohodlne nosiť Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 aj celý deň. Zabudnúť môžete na akékoľvek odreniny, poprípade boľavé uši. Pomyselnou čerešničkou je možnosť zložiť slúchadlá do kompaktnej podoby. To zaisťujú postranné kĺby, vďaka ktorým je preprava tohto štýlového módneho doplnku naozajstnou hračkou. Navyše aby sa slúchadlám nič nestalo, nechýba praktické cestovné púzdro.

Premyslené až do najmenšieho detailu

Okrem samotných slúchadiel nájdete v balení tiež odnímateľný, 1,4 metra dlhý kábel. Na jeho tele sa nachádza praktický ovládač, s pomocou ktorého ľahko prijmete telefónny hovor, pustíte muziku alebo stíšite hlasitosť. Samozrejmosťou je aj zabudovaný mikrofón či 3,5 mm jack, prostredníctvom ktorého pripojíte slúchadlá k vášmu iPhonu, iPadu, prípadne iPodu.

Kompatibilita:
so systémom iOS

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií