Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser MX 585

Zobraziť katalóg
Sennheiser MX 585
3,7 3 hodnotení
Slúchadlá – miniatúrne do uší, 18-20000Hz, 32 Ohm, 118dB, kábel 1.2m
Kód:  JM082o4 Produktové číslo:  505404 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MX 585

Ak hľadáte pôsobivý stereofónny zvuk aj na cesty, ktorý nebude ničiť obľúbené sklady, potom sú práve pre vás Sennheiser MX 585 to pravé. Tieto ultra ľahké slúchadlá poskytujú vynikajúcu jasnosť a silné basy bez toho, aby boli preťažené. Pre zvýšenie posluchového komfortu majú integrované ovládanie hlasitosti pre rýchle a jednoduché nastavenie úrovne hlasitosti. Vďaka svojmu ergonomickému dizajnu ponúkajú bezpečné a pohodlné nosenie aj ľahkú skladnosť - doprevádzať vás budú vo vrecku bundy, batohu aj taške. Pre lepšie uloženie určite uvítate puzdro pre skladovanie slúchadiel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser MX 585 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MX 585. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 585. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 585. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MX 585.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií