Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser PC 363 D

Zobraziť katalóg
Sennheiser PC 363 D
4,3 7 hodnotení
Slúchadlá high-end gaminová slúchadlá s mikrofónom a Dolby Surround zvukom, volume control, XXL náušníky pre pohodlie pri dlhodobom hraní, frekvenčný rozsah 15 - 28 000Hz, akustický tlak až 112dB, USB, 2x 3,5 mm jack, dĺžka kábla 2m + 1,2 m redukcia
Kód:  JM112g5 Produktové číslo:  PC 363 D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser PC 363 D

Headset PC 363D vypĺňajú hranicu medzi extrémnym pohodlím a luxusom. Poskytuje hlboký zvukový zážitok bez kompromisov. S pomocou Dolby Headphone technológie prináša 7.1 virtuálny priestorový zvuk pre nekompromisných počítačových hráčov, ktorí hľadajú najlepší zvukový zážitok. Slúchadlá ponúkajú priestranné, pohodlné a zamatové XXL ušné vankúše, ktoré nebudú tlačiť vaše uši pri hraní hier. Vďaka Lazer-cut otvorenému dizajnu umožňujú cirkuláciu vzduchu, aby sa vaša hlava nepotila.

Ak používate súpravu pre online hranie, tak ste v dobrých rukách. Herné slúchadlá PC 363D sú vybavené veľmi kvalitným mikrofónom s funkciou potlačnia hluku. Mikrofón je tiež plne flexibilný, aby ste sa mohli rozhodnúť, kde by mal byť a ako blízko vašich úst chcete, aby bol. Ak nechcete, aby mikrofón zaznamenával zvuk, jednoducho ho zdvihnite nahor.

Herné slúchadlá Sennheiser PC 363D sú perlou pre hráčov požadujúcich vysokú kvalitu, ktorá podporí zážitky pri hraní hier. Bez kompromisov!

Vlastnosti:
  • Úplne presná priestorová orientácia vďaka pokročilému systému Dolby.
  • Realistický 7.1-kanálový herné audio systém Pro Logic IIx presne určuje pohyb súperov vo všetkých smeroch.
  • Perfektné akustické vlastnosti konštrukcia slúchadiel vám poskytne pokoj pri hre a zaistí dokonalú izoláciu od vonkajšieho sveta, aby ste sa mohli ponoriť do hernej zábavy a nebyť nijako rušení.
  • Otvorená konštrukcia v kombinácii s náušníkmi CircleFlex zaručuje super pohodlné užívanie hry.
  • Mikrofón s funkciou potlačenia hluku je istotou pri komunikácii v hre.
  • Integrované ovládače zaisťujú plnú kontrolu nad ovládaním hlasitosti.
  • Vypínanie mikrofónu jednoduchým vytočením ramienka.
  • PC 363D plne nahrádza viackanálový systém reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser PC 363 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC 363 D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 363 D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 363 D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser PC 363 D.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií