Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sensative Strips Door and Window Sensor

Zobraziť katalóg
Sensative Strips Door and Window Sensor
Pohybový senzor – na dvere a okná
Kód:  ZW605b Produktové číslo:  SENE1110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sensative Strips Door and Window Sensor Predaj skončil

Sensative Strips Door and Window Sensor

Váš dom môže byť inteligentný, preto buďte múdri aj vy a zabezpečte si ho proti vniknutiu nepozvaných hostí. Jednoducho vo svojom dome nainštalujte tento nenápadný detektor pohybu, ktorý sa s prehľadom zmestí medzi okno alebo dvere a ich zárubňu. Zbavte sa tak strachu o svoju drahocennú domácnosť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Detektor pohybu Sensative Strips sa stane nevyhnutnou súčasťou vašej inteligentnej domácnosti
  • Senzor jednoducho pripevníte na zárubne dverí a okien
  • Magnetický senzor zaznamená, ak sa okná a dvere nečakane otvoria
  • Odolnosť proti dažďu umožňuje aj vonkajšie použitie
  • Ak dôjde k vniknutiu votrelca do domácnosti odošle senzor do vášho telefónu upozornenie
  • Integrovaná batéria dokáže senzor napájať až desať rokov
  • Certifikované pre Z-Wave systémy

Bezpečie pre váš domov

Zabezpečiť svoju domácnosť nebolo nikdy jednoduchšie. Jednoducho zoberte tento detektor pohybu a pripevnite ho na zárubne dverí a okien. Vďaka tomu bude o bezpečnosť vašej domácnosti postarané. Detektor je vybavený magnetickým senzorom, ktorý zaznamená, či sú dvere a okno otvorené alebo zatvorené. Použiť ho teda môžete v interiéri, ale vydrží aj v exteriéri, vďaka jeho odolnosti proti dažďu. Akonáhle dôjde k nejakej nečakanej udalosti, odošle detektor prostredníctvom Z-Wave technológie do vášho telefónu upozornenie, aby ste mohli proti prípadným votrelcom zakročiť. Napájanie senzora zabezpečuje integrovaná batéria so životnosťou až 10 rokov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sensative Strips Door and Window Sensor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sensative Strips Door and Window Sensor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sensative Strips Door and Window Sensor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sensative Strips Door and Window Sensor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sensative ajtókhoz és ablakokhoz.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií