AlzaPlus+ děti P&G MS v hokeji_CZ

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Cream with Pineapple 500 ml

Zobraziť katalóg
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Cream with Pineapple 500 ml
4,5 2 hodnotení
Telový krém – proti celulitíde, odstraňuje uložený tuk a zabraňuje hromadeniu nového, možno použiť aj na podporu tvarovania pásu a bokov, s výťažkami z ananásu, 100% prírodné zloženie - 20,66 €/1 l
Kód:  KSHC0031 Produktové číslo:  3800203820989
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Cream with Pineapple 500 ml Predaj skončil

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Cream with Pineapple 500 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 
 

Telový krém s extraktom z ananásu účinne pomáha v boji proti celulitíde a usadzovaniu podkožných tukov. Stimuluje proces spaľovania tukov, odstraňuje uložený podkožný tuk a zabraňuje hromadeniu nového tuku. Dokonale pokožku spevňuje a zároveň ju príjemne oživuje, hydratuje a do hĺbky vyživuje. Výťažky z ananásu a ďalšie prírodné účinné zložky regulujú nadmernú tvorbu kožného mazu, omladzujú pokožku a celkovo majú pre ľudský organizmus mimoriadny prínos. Telový krém rýchlo a šetrne dodáva pokožke pevnosť, pružnosť, jemnosť a komfort. Doprajte si prírodný telový krém, ktorý vám pomôže tvarovať postavu!

Telový krém účinne pokožku celého tela hydratuje, prekrvuje a príjemne ju osviežuje. Nádherne telo prevonia sviežou vôňou a rýchlo navodzuje pocit radosti zo života a uvoľnenie. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke potrebné živiny aj hydratáciu a pomocou ananásu aj ďalších významných ingrediencií účinne bojuje proti pomarančovej koži. Je možné ho použiť aj na tvarovanie pása a bokov, pre celkové zoštíhlenie siluety a pre spevnenie zadku a stehien. Použite telový krém s ananásom, aby vaša pokožka bola zdravá, hladká a prirodzene krásna!

Aktívne látky:
Olej z hroznových semienok – je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
Extrakt z guarany – má vysoký obsah prírodného kofeínu, prekrvuje pokožku, dodáva jej energiu a účinne napomáha spaľovaniu podkožných tukov.

Extrakt z ananásu chocholatého – spevňuje pokožku, detoxikuje ju, pomáha odstraňovať celulitídu, účinne pomáha pri spaľovaní podkožných tukov, osviežuje pokožku a sťahuje kožné póry.
Sezamový olej – spevňuje pokožku, hydratuje a dodáva jej jemnosť.
Extrakt z kávy – prekrvuje, napomáha regenerácii pokožky a spaľovaniu podkožných tukov.

Alantoín – urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.
Viamin E – je mocný antioxidant, posilňuje pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi.
Včelí vosk – posilňuje pokožku a dodáva jej pevnosť.
Avokádový olej – dodáva pokožke pevnosť, silu a hydratáciu, udržuje jej jemnosť, regeneruje ju a chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.


Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky, mimo pokožky citlivé.

Použitie:
Aplikujte na čistú a suchú pleť jemnou masážou. Použite krém raz denne na oblasť postihnutú celulitídou alebo na oblasť, ktorú chcete tvarovať. Po aplikácii si umyte ruky vodou. Nevhodné pre tehotné ženy.

Objem:
500 ml

Zloženie:
Aqua, Shea Butter, Cacao Butter, Prunus Dulcis Oil, Calendula Extract, Grape Seed Oil, Paullinia Cupana (Guarana) Extract, Ananas Sativus Extract, Sesame Oil, Coffea Arabica Bean Extract, Alantoin Tocopheryl Acetate, Beesw

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-stretch Cream with Pineapple 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite and Anti-strech Cream with Pineapple 500 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií